Мезотерапия за целулит Celluform

Celluform

REVITAL CELLUFORM е една нежна „липосукция”, изразяваща се в специална формула, която се бори с целулита, видимо намалява мастните натрупвания и подобрява еластичността на кожата.

Характеризира се с активното действие на фосфатидилхолина,  лецитина, витамин РР, липоевата и деоксихолевата киселина. Ефективна мезотерапия при:

  • целулит

  • локализирано натрупване на мазнини

  • нарушена микроциркулация

  • задържане на течности

Основни съставки

Подтиква тялото ни естествено да трансформира мазнините в енергия, като резултат от действието му седалищните части, бедрата, горните части на ръцете и корема намаляват обема си.

Извлечен от соеви семена, притежава антихиперлипидемични свойства и спомага за разграждането на натрупаните мазнини и в борбата с целулита.

Мощен физиологичен антиоксидант.

 Никотиновата киселина понижава нивото на холестерола и по този начин помага в борбата мастните натрупвания и целулита.

Естествено срещана се, играеща роля при разграждането на мазнините. Тя е в състояние да унищожи мембраните на мастните клетки, които след това се разграждат благодарение на метаболичните процеси в организма.

Celluform

Приложение

Броят на процедурите зависи от типа, състоянието и вида на кожатаи целулита. Резултатите са видими още след първата, но е  желателно да се направят серия от 5 до 10 процедури. Препоръчва се по една терапия седмично. Може да се направи на бедра, задни части, корем, ръце и при двойна брадичка.

Други Мезотерапии за тяло

Сходни процедури