Celluform

Инжекционно лечение на локализирани мастни натрупвания

Celluform

Ефективни липолитични процедури, които се борят с локализираните мастни натрупвания, целулита, забавената и отслабена микроциркулация, намаляват обиколките, стягат кожата и подобряват тонуса ѝ.

Celluform има специална формула, съдържаща активни съставки като фосфатидил холин и дезоксихолева киселина, изключително ефективни срещу целулит, задържане на вода и локализирани мазнини.

Celluformforprofessionaluse

Celluform - приложение

  • Локални мастни натрупвания

  • Целулит

  • Нарушена микроциркулация

  • Задържане на течности
  • Осигуряване на кислород в тъканите

Celluform - очакван ефект

Celluform е една нежна „липосукция”, изразяваща се в специална формула, която се бори с целулита, видимо намалява мастните натрупвания и подобрява еластичността на кожата.

Броят на процедурите зависи от типа, състоянието и вида на кожата. Резултатите са видими още след първата, но е  желателно да се направят серия от 5 до 10 процедури. Препоръчва се по една терапия седмично. Може да се направи на бедра, задни части, корем, ръце и при двойна брадичка.

Celluform - основни съставки

ДЕОКСИХОЛЕВА КИСЕЛИНА:

Активна в процеса на мастна емулсия в организма и улеснява усвояването на мазнините от страна на червата. Деоксихолевата киселина е естествено срещаща се в организма и играе важна роля при разграждането на мазнините. Тя е в състояние да унищожи мембраните на мастните клетки, които след това се разграждат благодарение на метаболичните процеси в организма.

ФОСФАТИДИЛ ХОЛИН:

Подтиква тялото ни естествено да трансформира мазнините в енергия, като резултат от действието му седалищните части, бедрата, горните части на ръцете и корема намаляват обема си.

ВИТАМИН PP (НИКОТИНАМИД):

Той понижава нивата на холестерола и действа разширяващо на кръвоносните съдове (може да предизвика зачервяване и затопляне), като увеличава съдовата активност и стимулира микроциркулацията. Гарантира по-добро функциониране на последната.

СОЕВ ЛЕЦИТИН:

Има отлични липолитични свойства. Известен е със своите антихолестеролови и антитриглицеридни свойства и напоследък се прилага в козметиката заради действието си за намаляване на мастната тъкан и целулита. Освен това помага на организма да елиминира мазнините и да ги превръща в енергия по напълно естествен начин. Вследствие на това зоните на седалището, бедрата, ръцете и корема стават по-тънки, чрез естествено вещество, което е напълно безопасно.

Виж цените на процедурите с Celluform в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Мезотерапия за локални мастни натрупвания Celluform в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация