Мерки за безопасност и правила за посещение в Skin Line по време на пандемията от COVID-19

В естетични клиники Skin Line възобновяваме своята работа при засилени мерки за безопасност и недопускане разпространението на COVID-19. Следим непрекъснато развитието на пандемията и адаптираме мерките, които вземаме за запазване на Вашето здраве и здравето на нашите специалисти. При възникване на необходимост, публикуваните тук мерки могат за да бъдат променени без предупреждение.

Записване на час

В естетични клиники Skin Line допускаме посетители само с предварително записан час по телефон, e-mail, през контактната форма на нашия уебсайт, както и чрез страниците ни в социалните мрежи. За да избегнем изчакване на място, графикът ни е прецизно планиран. Молим да дойдете точно на време, за да ви приемем и обслужим незабавно и в рамките на отделеното за целта време. Молим да идвате без придружител, освен ако това не е наложително.

Преди посещение при нас

Преди да дойдете при нас, молим да оцените вашето здравословно състояние. В случай, че имате и най-малко съмнение, че не сте напълно здрави, отложете посещението си и ни се обадете, за да отменим записаният час. Молим да носите собствена защитна маска и други предпазни средства, каквито обикновено ползвате при посещение на обществени места.

При влизане в някоя от клиниките

Молим да обуете подготвените за вас еднократни калцуни и да дезинфекцирате ръцете си с поставеният за целта антибактериален гел.  Можете да поставите и еднократни предпазни ръкавици, с които да пипате предмети или документи, ако това се наложи.

Дистанция в зоната за изчакване

Предвидили сме да допускаме максимум по трима човека едновременно в зоните за изчакване и сме осигурили безопасната дистанция от 2 метра между всеки. Молим да съблюдавате тази дистанция и да не се доближавате до други пациенти без необходимост. Отстранили сме всички предмети които могат да спомогнат за предаването на вируса – рекламни материали, списания, ценови листи и др.

Дезинфекция на помещенията

Проветряваме и дезинфекцираме помещенията, в които извършваме процедури преди и след всеки пациент. Дезинфекцираме дръжките на вратите и всички повърхности до които се докосвате преди и след всеки пациент. Молим да бъдете търпеливи и да изчакате екипа ни да приключи процеса на дезинфекция, за да ви приемем безопасно.

Дезинфекцираме инструментите, материалите и апаратурата при най-строги хигиенни мерки, както винаги е било.

Екипировка на екипа

Нашите специалисти ще ви посрещнат и обслужат с поставени предпазни маски и ръкавици, предпазен шлем, боне и допълнителни защитни дрехи.

Предвидете малко по-дълъг престой от обичайния за вашата процедура. Благодарим за разбирането!