LPG Endermologie Cellu M6 INTEGRAL

LPG Cellu M6

Lipomassage™ е патентована техника на LPG – неагресивен метод, който по естествен път елиминира локализираните мазнини, които са устойчиви на диети и упражнения, изглажда целулита, рескулптурира, стяга  отпуснатата кожа и тонизира. Механо-стимулацията обновява клетъчната активност като възстановява здравословната циркулация на кръвта и лимфата в съединителната тъкан и провокира интензивни биологични реакции – реактивира се елиминирането на устойчивите мазнини, стимулират се фибробластите да произвеждат нов колаген и еластин.

Lipomassage™ е многократно по-ефективен, благодарение на иновациите в Cellu M6® INTEGRAL. Работната глава Ergodrivе работи в 3D висока разделителна способност, третира тъканта от вън навътре триизмерно, завърта се на 180 градуса, разполага с 50% по-просторна и дълбока камера и захваща 50% по-голяма кожна гънка.

Ексклузивната патентована технология на LPG – независимите моторизирани ROLL ролери са по-дълги и по-раздалечени и могат да захващат повече от 300 кожни гънки, да работят в дълбочина, с несравнимо висока точност и ефикасност. Благодарение на разнообразните ротационни и различаващи се действия / ROLL’IN -изгаряне на мазнини, ROLL’UP – изглаждане, рескулптуриране, ROLL’OUT – стягане на кожата/, Lipomassage™ е не само ефективна, но и приятна, релаксираща и безопасна процедура. Контролният екран е същинска GPS система, която позволява на оператора прецизно да следва процедурните протоколи, създадени за всеки един проблем и тип тяло. Новият Cellu M6® INTEGRAL, с широката гама от терапии дава отговор на всеки въпрос, независимо дали става въпрос за красота, отслабване или anti-age – за цялото тяло.

Ergodrive

Процедурите се извършват от обучен и сертифициран оператор /кинезитерапевт/ от фирмата вносител.

По протокол  процедурата Lipomassage™ е с времетраене от 35мин., провежда се 2 пъти в седмицата, в курс от 12-18бр. и повече, в зависимост от проблема. Препоръчителни са подържащи терапии веднъж седмично за подържане на резултата.

В клиника Skin Line постигаме максимална ефективност и трайност на ефекта при комбиниране с радиочестотна терапия – Venus Legacy и др..

Показания и Терапии за тяло

Методите и  възможностите, заложени в новият Cellu M6® INTEGRAL са научно потвърдени и признати от Американската Здравна Агенция за контрол на храните и лекарствата /USFDA/ като високотехнологични, безопасни, неинвазивни медицински технологии за лечение на целулит, цялостно оформяне на тялото, облекчаване на мускулни болки и травми, за фибромиалгия, миофасциална болка, лимфедема.

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация