Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

LPG Endermologie Cellu M6 INTEGRAL

LPG – революция в света на красотата

LPG Lipo антицелулитни процедури

LPG е световен лидер в областта на неинвазивните и естествени методи за тъканно моделиране чрез механо-стимулация. Вече 25 години компанията изпреварва своето време като разработва и усъвършенства патентовани технологии за третиране и трансформиране на съединителната тъкан – Endermologie® (Endermothérapie™ и  Endermosport™), Lipomassage™ и Endermolift™. Тяхната ефективност е неоспоримо доказана в над 85 научни  проучвания, 200 публикации и резултатите, постигнати при стотици милиони доволни пациенти.

В клиника Skin Line използваме техника на LPG от 2001г. Стартирахме с една от първите разработки на апарата Cellu M6 – P, успешно използваме  Lipo M6, създаден специално за оформяне на тяло чрез новата технология Lipomassage™. В центъра ни в София е една от двете най-модерни и ефективни иновации – Cellu M6® INTEGRAL – безупречна комбинация от елегантност и мощ, обединяваща всички уникални методи на LPG. С новите патентовани работни накрайници Ergodrive за тяло и Ergolift за лице, Cellu M6® INTEGRAL осъществява максимално прецизно терапиите Lipomassage™ и Endermolift™ и реализира непостигнати досега резултати. Според последните проучвания, проведени под ръководството на проф. Макс Лафонтен в института INSERM, Тулуза, новият Cellu M6® INTEGRAL постига 70% по-бързо разграждане на мазнините, 240% по-голямо производство на колаген и 140% по-голямо производство на еластин.

Lipomassage™ с Cellu M6® INTEGRAL

антицелулитен масаж

Lipomassage™ е патентована техника на LPG – неагресивен метод, който по естествен път елиминира локализираните мазнини, които са устойчиви на диети и упражнения, изглажда целулита, рескулптурира, стяга  отпуснатата кожа и тонизира. Механо-стимулацията обновява клетъчната активност като възстановява здравословната циркулация на кръвта и лимфата в съединителната тъкан и провокира интензивни биологични реакции – реактивира се елиминирането на устойчивите мазнини, стимулират се фибробластите да произвеждат нов колаген и еластин.

Lipomassage™ е многократно по-ефективен, благодарение на иновациите в Cellu M6® INTEGRAL. Работната глава Ergodrivе работи в 3D висока разделителна способност, третира тъканта от вън навътре триизмерно, завърта се на 180 градуса, разполага с 50% по-просторна и дълбока камера и захваща 50% по-голяма кожна гънка.

LPG Lipo антицелулитни процедури

Ексклузивната патентована технология на LPG – независимите моторизирани ROLL ролери са по-дълги и по-раздалечени и могат да захващат повече от 300 кожни гънки, да работят в дълбочина, с несравнимо висока точност и ефикасност. Благодарение на разнообразните ротационни и различаващи се действия / ROLL’IN -изгаряне на мазнини, ROLL’UP – изглаждане, рескулптуриране, ROLL’OUT – стягане на кожата/, Lipomassage™ е не само ефективна, но и приятна, релаксираща и безопасна процедура. Контролният екран е същинска GPS система, която позволява на оператора прецизно да следва процедурните протоколи, създадени за всеки един проблем и тип тяло. Новият Cellu M6® INTEGRAL, с широката гама от терапии дава отговор на всеки въпрос, независимо дали става въпрос за красота, отслабване или anti-age – за цялото тяло.

Процедурите се извършват от обучен и сертифициран оператор /кинезитерапевт/ от фирмата вносител.

По протокол  процедурата Lipomassage™ е с времетраене от 35мин., провежда се 2 пъти в седмицата, в курс от 12-18бр. и повече, в зависимост от проблема. Препоръчителни са подържащи терапии веднъж седмично за подържане на резултата.

В клиника Skin Line постигаме максимална ефективност и трайност на ефекта при комбиниране с радиочестотна терапия – Venus Legacy и др..

Показания и Терапии за тяло

Целулит Отпусната кожа (след бременоост,

след загуба на тегло, anti-age)

Локални мазнини (бричове,

паласки)

Оформяне на силуета Преди и след липосукция Стяга/тонизира кожата
Отводнява Стимулира лимфната и кръвна

циркулаци

Мускулна слабост
Релаксира Възстановява съединителната

тъкан

Подобрява метаболизма
Фибрози Белези (от изгаряне и операции) Схващания и травми
Хронична умора При венозна недостатъчност

Методите и  възможностите, заложени в новият Cellu M6® INTEGRAL са научно потвърдени и признати от Американската Здравна Агенция за контрол на храните и лекарствата /USFDA/ като високотехнологични, безопасни, неинвазивни медицински технологии за лечение на целулит, цялостно оформяне на тялото, облекчаване на мускулни болки и травми, за фибромиалгия, миофасциална болка, лимфедема.

Комбинирана терапия с LPG и Venus Legacy

LPG Лице →Venus Legacy Тяло →МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО →ЦЕНИ →

назад

Странична навигация