Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Козметични програми

Лифтинг програми

Радиочестотен лифтинг с Venus Legacy

Неоперативен радиочестотен лифтинг с Venus Legacy™, който доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), и в същото време безопасна и щадяща кожата.

прочети още

Безиглена мезотерапия и криотерапия

Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Базира се на електропорация и електроосмоза. Стъпките представляват отваряне на протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигуряване безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и последващото им затваряне.

 

прочети още

Биолифтинг - терапия за околоочен контур

Околоочният контур е най-деликатната зона от лицето. Кожата около очите е много тънка, фина, произвежда най-малко влага и затова изисква специални грижи, внимание и постоянство.

прочети още

Козметични програми

Geneo+ – Супертерапия 3 в 1

Иновативната патентована технология, която предефинира понятието “Козметична процедура”, като съчетава последователно няколко основни терапии ЕКСФОЛИАЦИЯ, ХИМИЧЕН ПИЛИНГ, ОКСИГЕНАЦИЯ, ИНФУЗИЯ, МАСАЖ

прочети още

Козметични Терапии Варна

Вижте нашите козметични програми за лице и допълнителни услуги в град Варна

прочети още

Козметични Терапии София

Вижте нашите козметични програми за лице и допълнителни услуги в град София

прочети още

Диамантено полиране и кислородна инфузия

Кислородната терапия е уникална процедура с моментален ефект, подходяща за всеки сезон, всяка възраст и всеки тип кожа. Диамантеното полиране е безболезнена и приятна процедура, при която едновременно се отнемат и “изсмукват” чрез вакуум мъртвите клетки в роговия слой на кожата, намаляват се бръчиците около очите и устата, редуцират се пигментните петна. Последващата кислородна инфузия /впръскване под налягане на чист кислород/ активира клетъчното дишане, обновява и регенерира кожата.

прочети още

Ултразвукова терапия

Терапията с ултразвукови вълни е универсална и подходяща за всеки тип кожа – мазна, акнеична, суха, дехидратирана, отпусната, застаряваща. Тя е деликатното решение дори при лечение на розацея, свръхчувствителност и куперозност.

прочети още

RHA Lips - хиалуронов серум за устни

RHA Lips е най-новият продукт на козметичната линия TEOXANE, специално разработен за устни.

прочети още

Подаръчен ваучер

прочети още

THALGO

THALGO - активна морска козметика

THALGO е ексклузивна френска линия, безспорен експерт в Морската козметология с повече от 50 години опит в грижата за кожата. THALGO изследва богатствата на Океана за да извлече активни съставки с несравними свойства за регенерация, хидратация, подхранване и стимулиране на кожата.

прочети още

THALGO - класически терапии

Ритуал на чистотата – почистващи терапии …за нормална и смесен тип кожа… за мазна и смесен тип кожа… за суха и чувствителна кожа

 

 

прочети още

THALGO - специални терапии

Терапия Хидратиращ ритуал Извор на хидратация…. Терапия Успокояващ ритуал за чувствителна кожа…. Терапия Почистващ ритуал за мазна кожа…

прочети още

THALGO Силиций - програма за супер лифтинг

THALGO създадоха козметична терапия СИЛИЦИЙ за постигане на незабавен регенериращ ефект!

прочети още

THALGO Подаръчни комплекти

прочети още

Странична навигация