Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Новини

Консултации Тяло

ДНИ за КОНСУЛТАЦИИ с КИНЕЗИТЕРАПЕВТ и изготвяне на индивидуални терапевтични програми

2018.02.27

Постигането на стегната фигура, без излишни килограми и целулит изисква грижи и време. Пазарът предлага много варианти, от които може да избирате, но все пак трябва да бъдете сигурни, че конкретната програма действа и работи. Тайната на успешността и гарантираната ефективност е в откриване на най-подходящите за вашето тяло терапии и тяхната правилна комбинация.

По повод предстоящия активен сезон на антицелулитните и скулптуриращи тялото процедури, клиники Skin Line организират:

ДНИ за ИНДИВИДУАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ с КИНЕЗИТЕРАПЕВТ

 • Сваляне на анамнеза
 • Състояние на целулита
 • Състояние на съдове, заболявания, проведени процедури
 • Подходящ метод – механо-стимулация, радиочестота, мезотерапия или комбинация
 • Брой и периодичност на извършване
 • Консултация с дерматолог от клиниката при необходимост

ИНДИВИДУАЛНИТЕ КОНСУЛТАЦИИ ще се провеждат през месец Март след предварително записване:

Skin Line Варна – Вторник 9:00-10:00 ; Сряда 12:00 -13:00 ; Четвъртък 15:00-16:00

Skin Line
Skin Line
Skin Line

Skin Line София – Понеделник 11:00-12:00; Сряда 15:00-16:00; Четвъртък 16:00-17:00

Skin Line
Skin Line

При първа процедура, пациентите ще получат препоръки и указания за :

 • Балансирано хранене
 • Физическа активност
 • Антицелулитна козметика – клиентите ще имат възможността да тестват продукта Minceur Globale от серията Body Slim на Лаборатории LIERAC

Кратко описание на антицелулитните процедури в Skin Line

 1. Механо-стимулация с LPG Lipomassage – истински рестарт на метаболизма чрез система от контролиранозадвижвани ролки, дълбок вакуум и аспирация. Активират се естествените процеси на изгаряне на излишни мазнини, подобряват се притокът на кислород и венозната и лимфната циркулация, обменът на хранителни вещества се ускорява и организмът се освобождава оттоксини и задържани течности. Lipomassage е патентована техника на LPG и е неагресивен метод, който по естествен път елиминира локализираните мазнини, иначе устойчиви на диети и упражнения. Изглажда целулита, стяга отпуснатата кожа и тонизира, като заедно стова стимулира фибробластите да произвеждат нови колаген и еластин. Lipomassage е не само ефективна, но и приятна безопасна процедура.

Повече за LPG:

Варна LPG Lipo M6 → София LPG Cellu M6 Integral →

 1. Мултиполярна радиочестота с Venus LegacyVenus Legacy е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за неоперативна борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който комбинира три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата. Мултиполярната радиочестота доставя бърза, безболезнена и плътна топлина в дълбочина. Енергията е концентрирана в зоната, която се третира, и няма разсейване в други части на тялото, което прави тази процедура подходяща за хора с хормонални проблеми. Загряването синтезира произвеждане на колаген и еластин. Подобрява се и обогатяването на клетките с хранителни вещества и кислород, минерали и витамини. Комбинирането на LPG Lipomassage с Venus Legacy реализира непостигани досега резултати

Повече за Venus Legacy: Venus Legacy →

 1. Мезотерапия – микро-инжектиране на коктейли от активни вещества /витамини, коензими, минерали, аминокиселини, нуклеинови основи, антиоксиданти, хиалуронова киселина и др./ в повърхностния, средния или по-дълбок слой на кожата – в зависимост от зоната на третиране, продуктите и техниките, които се използват. Методът осигурява прецизна инфилтрация на активните вещества, които улесняват клетъчния метаболизъм, стимулират биосинтеза на колаген и еластин, контролират процесите на пигментообразуването и възстановяват локалната микроциркулация. Мезотерапията разгражда мазнините, дренира, подобрява кръвообращението.

Повече за процедурата: Мезотерапия за ТЯЛО →

назад

Странична навигация