Hydra Glow – професионална козметична система

Hydra Glow e иновативна апаратура за цялостна професионална грижа за лице. Тази революционна система, посредством 7 апликатора  извършва : почистване, детоксикация, оксигенация, хидратация, подхранване и регенерация на кожата.

Технологиите на Hydra Glow

1. Hydra абразио и пилинг

Hydra abrasio

Процедурата е разработена по революционно новата технология „Вортекс“. Този иновативен метод  използва няколко концентрирани водни разтвора за почистване на кожата, всеки от които е специално разработен за различен тип кожа. Системата е подходяща като алтернатива на класическата ръчна екстракция при непроблемна кожа или след класическо почистване на лице като поддържаща грижа.

За всяка процедура се използва точно определена дюза, която произвежда контролиран вакум. Благодарение на него роговия слой на кожата нежно се ексфолира, отстраняват се мъртвите клетки и замърсявания. Течните разтвори почистват и полират и тонизират кожата на лицето. Процедурата завършва с хидратиращ, подхранващ и успокояващ  разтвор, който изравнява и просветлява тена. Освен за почистване на лицето, Hydra абразио може да се прилага и при омекотяване на мимически бръчки, пигментни петна и слънчеви изгаряния.

Процедурата би могла да се прави 2-3 пъти месечно.

2. Oxy Вибро 

Oxy vibro

Благодарение на вибриращо движение, този апликатор произвежда голямо количество балончета, обогатени с СО2. Тази богата на въглероден диоксид среда предизвиква физиологична реакция, наречена ефектът на Бор – тъканите се насищат с кислород, повишава се кръвната циркулация в зоната. Това води до подмладяване и стягане на кожата, редуциране на мимическите бръчки.

3. Кислородна мезотерапия

Тази процедура е алтернатива на инжекционната мезотерапия. Кислородната мезотерапия е революционен метод за допълнително насищане на кожата с чист кислород. Методът осъществява въздействие на струя с 98% кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква дълбоко в кожата.

Мощното насищане на тъканите с кислород, допринася за жизненост, тонус и гладкост на кожата. Кожата на лицето непосредствено след процедурата изглежда сияйна и леко розовее.

Осем ефекта от кислородната мезотерапия:

 • Премахва замърсяванията, просветлява и изравнява тена

 • Балансира сухата и мазна кожа и я хидратира за дълиг период от време

 • Подсигуряването на необходимото количество кислород повишава активността на клетките и тяхната пропускливост, забавя стареенето;

 • Подобрява обмяната на веществата, в следствие на което токсините се изхвърлят по бързо и лесно от организма;

 • Увеличаването на съдържанието на кислород в кожата, повишава нейната устойчивост към замърсяванията на околната среда, увеличава нейния имунитет, има антибактериално действие, намалява мастна секреция и лекува проблемите с акнето;

 • Редуцира възрастовите петна, фините бръчки, прави кожата по-гладка и нежна;

 • Активирането на кислорода в клетки, стимулира растежа на колагенови влакна и кожата става по-еластична и здрава;

 • Възстановява увредената кожата след инвазивни процедури (пилинги, лазерни лечения и др.) Преструктурира клетките, подобрява усвояването на хранителните вещества и функциите на кожата.

Терапията се извършва веднъж седмично. Препоръчителен курс – около 6 процедури.

4. Мултиполярен радиочестотен лифтинг за лице

Radio freqency

Прилагането на мултиполярна радиочестота е изпитан във времето анти-ейджинг метод за скулптуриране, контуриране и лифтинг на лице. При тази процедура не е необходим възстановителен период.

Първите няколко процедури възвръщат тонуса на лицето и го освежават. Оточността на лицето в следствие на преумора, недоспиване, стрес значително намалява. Със следващите процедури се стяга овала на лицето, двойната брадичка се редуцира.

Методиката е преминала изпитания през шест водещи центъра по естетична медицина в САЩ и през 2002 год. е официално одобрена от „Food and Drug Administration – USA”. Апаратите за радиочестотен лифтинг се използват вече в 72 страни по света.

Когато през кожата преминават радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулира образуването на нов колаген. Това е контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат.

Засилва се кръвообращението и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Процедурата подобрява и тонуса на кожата, тя става по-стегната и плътна.

Оптимални резултати обикновено се постигат след 10-12 процедури, като се правят на интервали през 7-10 дни.

5. Биполярен радиочестотен биолифтинг за околоочната зона

Специално разработен апликатор за деликатната околоочна зона – дренира оточността, омекотява фините бръчици, повдига веждите и оптически “отваря” окото.

6. Ултразвукова пенетрация на активни продукти

Ultrasound

Апликаторът доставя високочестотна ултразвукова енергия от 1MHz, която ефективно разгражда молекулярната структура на ултразвуковите серуми, поставени вътре в апликатора до съвсем малки молекули.

По този начин те преминават лесно през бариерата на кожата и проникват лесно под повърхността й, което води до изглаждане и хидратация на кожата.

7. Топло-студена терапия

Hot and cold

В основата на тази процедура стои комбинацията от ефекта на Криотерапията и Топлотерапията:

Криотерапията/охлаждането е ефективна завършваща стъпка на всяка терапия. Тя има способността да забавя притока на кръв и успокоява и охлажда кожата. Криотерапията свива порите, а активните съставки се “запечатват” в кожата и тяхното действие се удължава във времето. Охлаждащата терапия е отлична за успокояване на раздразнена или зачервена кожа, както и преди инжекционни процедури, за да охлади зоната на третиране и да намали дискомфорта по време на терапията.

Топлата манипулация е алтернатива на вапозон. Топлият апликатор отваря порите с преди почистване и улеснява отстраняването на замърсяванията. Процедурата стимулира и подобрява микроциркулацията на кръвта и спомага  за абсорбацията на активните хранителни вещества в дълбочина.

Терапии с Hydra Glow

 • Hydra Glow – Комплексна терапия за почистване, хидратация и блясък (продълж. до 60мин.)
  демакиаж, вапозон/топлотерапия, Hydra пилинг с млечна/салицилова киселина, Hydra абразио и вакуумна екстракция, впръскване на хидратиращ и тонизиращ  концентрат с микроджет, хиалуронова маска,  криотерапия, крем 
 • Hydra Glow – Кислородна мезотерапия с микроджет (продълж. до 60мин.)
  демакиаж, топлотерапия, ексфолиация, Въвеждане на активен продукт с кислороден микроджет, криотерапия, вибромасаж, крем
 • Hydra Glow – лифтинг на лице и околоочна зона с мултиполярна и биполярна радиочестота и BIO лифтинг (продълж. до 60мин.)
  демакиаж, топлотерапия, ексфолиация, RF/BIO лифтинг лице и околоочна зона, впръскване на хидратиращ и тонизиращ  концентрат с микроджет, криотерапия, вибромасаж, крем

Hydra Glow извършват

Козметична платформа Hydra Glow
Hydra Glow – Комплексна терапия за почистване, хидратация и блясък с козметика Babor145лв
Hydra Glow – Кислородна мезотерапия с микроджет с козметика Babor

135лв
Hydra Glow – лифтинг на лице и околоочна зона с мултиполярна и биполярна радиочестота и BIO лифтинг с козметика Babor145лв
RF Биолифтинг - терапия околоочен контур40лв
Козметична платформа Hydra Glow
Hydra Glow – Комплексна терапия за почистване, хидратация и блясък115лв
Hydra Glow – Кислородна мезотерапия с микроджет

110лв
Hydra Glow – лифтинг на лице и околоочна зона с мултиполярна и биполярна радиочестота и BIO лифтинг115лв

Сходни процедури