Хиалуронови филъри JUVÉDERM™ Ultra на Allergan

Juvederm филъри

JUVÉDERM™ Ultra са хиалуронови продукти с подобрена кохезивна  3D MATRIX структура и богата гама с различна плътност, за постигане на естествен и дълготраен резултат, съобразен с индивидуалните  потребности на пациента. Новата патентована формула на JUVÉDERM™ Ultra  съдържа разтвор на лидокаин за безболезнено, плавно и контролирано инжектиране. Продуктите от серията са с най-висока концентрация на хиалуронова киселина и са одобрени от Американската Агенция за контрол на храните и медикаментите/FDA/.

Хиалуроновият  гел   JUVÉDERM™ Ultra  е  с гладка структура и висока пластичност, лек и удобен за инжектиране, разпределяне и моделиране.

Предимство на хиалуроновите продукти  JUVÉDERM™ Ultra са естествено изглеждащите резултати.

Продуктова гама

JUVÉDERM™ Ultra Smile /0,55ml/

Juvederm Ultra Smile

специално създаден за корекция на устни. Уникален продукт за естествено и деликатно уплътняване и елегантен контур както и за третиране на вертикалните устни линии и депресии в устния ъгъл.

Подходящ за поддържане на постигнатия резултат/допълване и докорекция.

JUVÉDERM™ Ultra   2 /0,55ml/

Juvederm Ultra 2

продукт за корекция на повърхностни и фини линии, особено на тези около ъглите на очите, устата  или в близост до повърхността на кожата.

JUVÉDERM™ Ultra   3 /1ml/

Juvederm Ultra 3

универсален продукт за изглаждане на средни и дълбоки бръчки, като тези между носа и ъгъла на устата и около устните, изключително подходящ за придаване на обем и оформяне на устни.

JUVÉDERM™ Ultra   4 /1ml/

Juvederm Ultra 4

продукт за по-голям обемен ефект, за най-забележимите гънки и линии, за подобряване и контура на лицето.

JUVÉDERM™ Hydrate™ /1ml/

Juvederm Hydrate

Juvederm™ Hydrate™ е разтвор, предназначен за подобряване на кожната хидратация и еластичност посредством многократно инжектиране в зоната на дермоепидермалното съединение и повърхностната дерма.

Избор на продукт

Вашият лекар ще избере най-подходящият от продуктите на JUVÉDERM™ Ultra за Вашите нужди.

Други Хиалуронови филъри

Сходни процедури