Хиалуронови филъри Stylage на Vivacy

Stylage

Лабораторията Vivacy® е европейска компания  със седалище във Франция, чиято стратегия е създаването, съвместно с лекари и професионалисти в областта на медицината,  на надеждни и ефикасни иновационни продукти, които носят реално предимство и научен прогрес. В резултат на това печелят пациентите на Лаборатория Vivacy®,  които ползват продуктите и  получават незабавни, надеждни и възможно най-естествени резултати.

Classic

С тази цел е  създаде гамата продукти Stylage® – да осигурява хидратация, да попълва  бръчки, устни,  кожни депресии, да коригира асиметрии и белези, да моделира цялостно овала на  лицето.

Stylage® е нов монофазен резорбируем  продукт на база омрежена хиалуронова киселина, получена чрез патентованата технология IPN – Like®.

Ремоделиране на лицето, заличаване на няколко бръчки, възвръщане на хидратацията, свежестта и стегнатостта на кожата, възстановяване на нейния бласък и виталност – това са постоянно повишаващите се изисквания  на жените и мъжете, които желаят да съхранят своя капитал – младостта.

Патентованата технология IPN-Like®наличието на естествен антиоксиданти спецификациите на гамата Stylage® гарантират използването на безопасен и надежден продукт с високи показатели.

Stylage гама

Благодарение на различните продукти (S, M, L, XL), съобразно предназначението им, Stylage® попълва повърхностни и дълбоки бръчки – назолабиални, марионетни, глабеларни, на челото, пачи крак, фините линии около устата, ремоделира формите и контура на лицето (скули, хлътнали бузи, овал на лицето, контур и обем на устните), коригира различни видове белези (от акне и др.), подобрява общия хидробаланс на кожата.

Резултатите са незабавни, а иновационната технология  на Stylage® осигурява продължителност до 12 месеца с отлична степен на биосъвместимост, за удължено и естествено действие.

Гама

  • Stylage S – 0,8 ml – продукт за корекция на фини до средни бръчки

  • Stylage M – 1 ml – универсален продукт за изглаждане на средни и дълбоки бръчки, контур и обем на устни

  • Stylage L – 1 ml – предназначен за дълбоки до много дълбоки бръчки

  • Stylage XL – 1ml –  за оформяне на скули, брадичка, овал

Stylage Преди След

Други Хиалуронови филъри

Сходни процедури