Хиалуронови филъри Stylage на Vivacy

Stylage

Лабораторията Vivacy® е европейска компания  със седалище във Франция, чиято стратегия е създаването, съвместно с лекари и професионалисти в областта на медицината,  на надеждни и ефикасни иновационни продукти, които носят реално предимство и научен прогрес. В резултат на това печелят пациентите на Лаборатория Vivacy®,  които ползват продуктите и  получават незабавни, надеждни и възможно най-естествени резултати.

Classic
IPN

С тази цел е  създаде гамата продукти Stylage® – да осигурява хидратация, да попълва  бръчки, устни,  кожни депресии, да коригира асиметрии и белези, да моделира цялостно овала на  лицето.

Stylage® е нов монофазен резорбируем  продукт на база омрежена хиалуронова киселина, получена чрез патентованата технология IPN – Like®.

Ремоделиране на лицето, заличаване на няколко бръчки, възвръщане на хидратацията, свежестта и стегнатостта на кожата, възстановяване на нейния бласък и виталност – това са постоянно повишаващите се изисквания  на жените и мъжете, които желаят да съхранят своя капитал – младостта.

Патентованата технология IPN-Like®наличието на естествен антиоксиданти спецификациите на гамата Stylage® гарантират използването на безопасен и надежден продукт с високи показатели.

Благодарение на различните продукти (S, M, L, XL), съобразно предназначението им, Stylage® попълва повърхностни и дълбоки бръчки – назолабиални, марионетни, глабеларни, на челото, пачи крак, фините линии около устата, ремоделира формите и контура на лицето (скули, хлътнали бузи, овал на лицето, контур и обем на устните), коригира различни видове белези (от акне и др.), подобрява общия хидробаланс на кожата.

Stylage Преди След

Резултатите са незабавни, а иновационната технология  на Stylage® осигурява продължителност до 12 месеца с отлична степен на биосъвместимост, за удължено и естествено действие.

Гама продукти

Stylage гама

продукт за корекция на фини до средни бръчки

универсален продукт за изглаждане на средни и дълбоки бръчки, контур и обем на устни

предназначен за дълбоки до много дълбоки бръчки

за оформяне на скули, брадичка, овал

Виж цените на процедурите с Хиалуронови филъри Stylage в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Хиалуронови филъри Stylage в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация