Хиалуронови филъри Revolax

Revolax

Revolax са гама революционни южнокорейски хиалуронови филъри, иновативни, гарантиращи отлични резултати и дълготрайност.

Произведени по напълно иновативна технология, Revolax поставиха нови стандарти и наложиха еталон за качество, недостижими за повечето производители в областта на дермалните филъри.

Revolax 2

Предимства

 • Хиалуронова киселина с най-висока чистота

  Revolax използва хиалуронова киселина от неживотински произход с висока чистота, която е напълно съвместима с човешката тъкан

 • Уникална Cross-linked HA технология

  Хиалуроновите филъри Revolax имат уникална технология на кръстосване на хиауроновата киселина, при която не е необходимо добавянето на свободна хиалуронова киселина

 • Оптимална виско-елестичност

  Най-добрият баланс между плътност и еластичност, което прави Revolax още по-ефективен. Много добре се хармонизира с тъканта като подпомага естественото подобряване на структурата на кожата с дълготраен ефект

 • Високо съвместима монофазна структура

  Монофазната структура на Revolax наподобява симетрична гъста решетка. Тя позволява инжектирането на гладката консистенция навсякъде и подпомага естествената хармонизация на обема и вида на кожата. За разлика от другите хиалуронови филъри, Revolax правят структурата на кожата много по-плътна и здрава, много по-естествено изглеждаща в дългосрочен период

 • Нискофазен ъгъл %

  Revolax се характеризира с нисък процент на миграция на продукта. Веднъж инжектиран продуктът не се разлива в съседни тъкани.

 • Дълготрайност

  Дермалните филъри Rеvolax са високо структурирани, монофазни и кръстосано свързани хиалуронови полимери, които се характеризират с дълготрайност 12-18 месеца.
  Многократно омрежените монофазни филъри Revolax имат правилна микроструктура, което осигурява константна сила при инжектиране, оптимално разпръскване на гела в тъканта и равномерно постепенно разграждане.
  Благодарение на уникалната технология, включваща двойно пречистване на стабилизатора (BDDE), рискът от странични реакции е сведен до минимум.

Продуктова гама

Revalax Range

Revolax Fine е хиалуронов филър, изключително подходящ за фини линии, пушачески бръчки, пачи крак, деколте и шия. Произведени по напълно нова и иновативна технология, филърите Revolax гарантират естествен отличен резултат и комфорт по време на процедурата по поставяне със своята формула, съдържаща лидокаин (0,3%).

Revolax Deep е хиалуронов филър, специално проектиран за подобряване на средно дълбоки до дълбоки бръчки, както и създаване на обем и корекция на устни. Високият клас чиста хиалуронова киселина (24мг) и удълженият процес по омрежаване на продукта са предпоставка за идеален резултат и дълготрайност при използването му. Със своята формула, която съдържа и лидокаин (0,3%), процедурата по поставяне е максимално комфортна както за лекаря, така и за пациента.

Revolax Sub Q е иновативен хиалуронов филър, специално създаден за попълване на силно изразени бръчки, възстановяване на изгубени обеми, скули, нос, брадичка, както и контур. Със своята оптимална виско-еластичност и революционна cross-linked технология, филърите Revolax Sub Q гарантират отличен естествен резултат, безопасност и дълготрайност 12-18месеца. Revolax Sub Q съдържа 0,3% лидокаин за по-голям комфорт по време на инжектиране.

Хиалуронови филъри Revolax в Skin Line правят:

Виж цените на процедурите с Хиалуронови филъри Revolax в Skin Line или купи онлайн:

Запиши консултация за Хиалуронови филъри Revolax в Skin Line:

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация