Хиалуронови филъри Princess2019-06-25T15:04:06+00:00

Project Description

Хиалуронови филъри Princess на Croma

CROMA е основана през 1976г. във Виена. Нейните ефикасни и безопасни медицински продукти са резултат на дългогодишна изследователска и развойна дейност и на непрекъснат контрол на качеството.

Серията Princess® дава възможност негативните последици от стареенето на кожата да се преодолеят по естествен начин.

Тя включва ново поколение продукти, създадени с технологията SMART. Те са разработени за целия спектър манипулации на кожата.

Продуктите Princess® са предназначени за попълване на бръчки и белези, за увеличаване обема на устните, както и за хидратация и подмладяване на кожата.

Гама продукти

Princess Filler е филър на основата на хиалуронова киселина за корекция на повърхностни и умерени бръчки на лицето, бръчки около устата и увеличаване на обема на устните. Може да се прилага във всички области на лицето с изключение на околоочения контур. Инжектира се в средния до дълбокия дермален слой, за да се постигне естествен вид и дълготрайна корекция.

Princess Volume е филър на основата на хиалуронова киселина, усилено кръстосано-свързан, стерилен, естествено разграждащ се, високоеластичен, прозрачен, безцветен, изотопичен, хомогенизиран, монофазен, инжектируем имплант.

Продуктът е предназначен за корекция на дълбоки бръчки, белези и вдлъбнати, за оформяне на лицевия контур, както и за създаване на обем.

Други Хиалуронови филъри

Сходни процедури

ЗАПИШЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ