Filorga в Skin Line

В рамките на кампанията от празнични мероприятия, свързани с 10-годишнината от създаване на клиниката , Skin Line събра специални гости на събитие, вдъхновено от философията на френската компания Laboratoires FILORGA.

Д-р Мария Тончева, представляваща марката в България запозна присъстващите с уникалната концепция и продуктовата гама. Дерматолозите от клиника Skin Line – д-р Милена Генчева и д-р Вилияна Ганчева, които имат богат опит с професионалните програми на Laboratoires FILORGA проведоха индивидуални консултации с клиентите. След жребий бе изтеглен и участник, който спечели процедура Мезотерапия и Интензивна маска за корекция на бръчки и възстановяване блясъка на кожата.

В клиника Skin Line се състоя и своеобразна премиера на най-новото попълнение от линията за домашна употреба Cosmesothérapie – HYAL-DEFENCE /Complete protective hyaluronic acid serum®/ и Liss and Go /Express eye lifting/, които бяха представени за първи път пред българска аудитория.

Сред продуктите, които гостите имаха удоволствие да тестват, изключителен интерес предизвика EAU ANTI-AGE – освежаващ спрей с изискан аромат, който с тройното си действие стимулира, ревитализира и защитава кожата и е особено подходящ за горещите летни дни.

Като комплимент присъстващите получиха и 20% отстъпка при закупуване на всички продукти.

В духа на френския шик бе и приятният финал на събитието – френско шампанско, ягоди и шоколадови изкушения.

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация