Facebook Игра – Skin Line и Avène

Скъпи Приятели,

Клиника за лазерна и естетична дерматология Skin Line и Дерматологични лаборатории Avène имат удоволствието да обявят старта на Фейсбук игра.

От 26 Януари, Понеделник, в продължение на 4 поредни седмици, ще Ви задаваме по един въпрос (мини игра) за процeдура в Skin Line или продукт на Avène и в края на всяка седмица, един от всички отговорили правилно, ще спечели Подаръчен комплект с продукти на Avène.

Това не е всичко! След края на играта, един от всички участници, отново на томболен принцип, ще спечели ГОЛЯМАТА НАГРАДАЛазерна епилация на стойност 100 лв. в клиника Skin Line.

Въпросът за тази седмица може да откриете ТУК, където посредством Фейсбук профилa Ви е нужно да дадете верния отговор с коментар под въпроса.

Ако играта Ви харесва и искате да участвате, споделете и с приятелите си!

Успех!


Условия на играта:

 1. Всеки фен на фейсбук страниците на Skin Line и Avène има право на участие в седмичните въпроси (мини игри). Участниците имат право да участват с по един отговор за въпрос, независимо колко такива изпратят. Участник, спечелил някоя от мини игрите, може да участва и в останалите.
 2. Отговорите трябва да бъдат дадени като коментар под въпроса на уеб сайтa на Skin Line, в зависимост от изрично упоменатите условия за всеки отделен въпрос (мини игра) при неговото обявяване.
 3. Продължителност на всяка мини игра е 5 дни или от Понеделник до Петък на съответната седмица.
 4. Теглене на победителите – на томболен принцип, сред вярно подадените отговори.
 5. Победителите се публикуват всеки Петък, в края на работния ден, в продължение на 4 поредни седмици в страниците на Клиника за лазерна и естетична дерматология Skin Line и Дерматологични лаборатории Avène във Фейсбук.
 6. Победителите трябва да се свържат с клиника за лазерна и естетична дерматология Skin Line до 10 работни дни, за да получат своя подарък.
 7. Непотърсени до 10 дни след обявяването награди се преразпределят към други инициативи, по усмотрение на марката.
 8. Наградите са предварително обявени и не могат да се заменят за друг продукт/услуга или за тяхната парична равностойност. Ако някой победител не желае да получи и използва спечелената от него/нея награда, може да отстъпи правото си на друг участник в тази игра, от която е бил изтеглен като такъв.
 9. Начало на играта: 26 Януари 2015г. Край: 20 Февруари 2015г.
 10. При неспазване на условията или нарушаване на „добрия език“, Клиника за лазерна и естетична дерматология Skin Line и Дерматологични лаборатории Avène имат право да дисквалифицират даден участник.
 11. С изпращане на своя отговор към зададен въпрос от мини игра, всеки участник се съгласява с горе опоменатите условия.
 12. Награди:

4 бр. Подаръчни комплекта Avène

1 бр. Лазерна епилация на стойност 100 лв. в Skin Line


 

Вашият коментар

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация