ELASTY® - естествените хиалуронови филъри

най-добрите в своя клас благодарение на уникалната технология за запазено естествено омрежване

Хиалуроновите филъри са инжектируеми медицински средства, които се използват за коригиране на недостатъци и подобряване на външния вид на лицето. За разлика от пластичната хирургия, инжекционните материали като ELASTY могат да бъдат поставени в амбулаторна среда само за няколко минути. Хиалуроновите филъри могат да помогнат, независимо дали ви притесняват бръчки, загуба на обем, двойна брадичка или тънки устни.

Elasty logo 5

ELASTY®

Дермалните филъри с хиалуронова киселина ELASTY са най-добрите в своя клас благодарение на уникалната технология PNET (технология за запазено естествено омрежване), която гарантира ненадминатата еластичност и здравина при отлично интегриране на продукта в кожата. ELASTY се характеризира с висока еластичност, здравина, отлично интегриране в кожата и удобство за работа за постигане на желаните резултати.

Какво представлява хиалуроновата киселина?

Хиалуроновата киселина е дълъг, линеен, високомолекулен, неразтворим биополимер и сред най-разпространените, произвеждани от всички живи организми, с изключение на водораслите. Хиалуроновата киселина е естествен продукт, който се съдържа в тялото. Тя  е мощно средство за хидратация на кожата и създаване на обем, там където има загуба на тъкан. Хиалуроновата киселина има изключителната способност да привлича и задържа вода, с тегло близо хиляда пъти по-голямо от нейното собствено и така да създава обем и плътност, да поддържа оптималния хидробаланс на кожата, да повишава еластичността й и да забавя процесите на стареене.

Как хиалуроновата киселина се превръща в дермален филър

Свободната хиалуронова киселина, която може да бъде намерена в множество съвременни козметични продукти за поддръжка на кожата или инжекционни продукти за мезотерапия, както и в някои лекарства като капки за нос или заздравявани на рани не може да бъде използвана за дълготрайни естетични корекции. Свободната хиалуронова киселина се усвоява бързо от организма и се изхвърля от тялото чрез естествения метаболизъм. Това е така, защото свободната хиалуронова киселина е течна и има линейна структура

Технологията, която превръща свободната хиалуронова киселина във филър се нарича „омрежване“ или създаване на връзки в структурите на хиалуроновата киселина. Високата степен на омрежване (наличието на повече връзки в хиалуроновата киселина) създава филър с по-голяма твърдост и съответно по-голяма дълготрайност на естетичната корекция. За съжаление, високата степен на модифициране води до множество странични ефекти, лошо интегриране в кожата и риск от миграция на продукта. Затова FDA препоръчва връзките в хиалуроновите филъри (BDDE) да бъдат по-малко от 2 ppm (parts per milion) т.е. 0.0002%.

ELASTY - естествените хиалуронови филъри са създадени с PNET technology

Хиалуроновите филъри ELASTY са създадени чрез патентован процес на свързване на свободната хиалуронова киселина – PNET technology (технология за запазено естествено заплитане) в две фази:

  • През първата фаза PNET технологията минимизира oтворените кръстосано-свързани BDDE като ги инактивира и почиства.
  • През втората фаза PNET технологията елиминират свободните BDDE. Това гарантира ниски нива на отворени омрежени и неомрежени BDDE, което повишава безопасността на продукта.

Естествените хиалуронови филъри ELASTY са най-добрите в своя клас благодарение на своята патентована PNET (технология за запазено естествено заплитане), която допринася за високата еластичност и отлична кохезия. С минимални модификации, този дермален филър създава естествен вид на естетичните корекции и висока удовлетвореност при пациентите.

Характеристики на естествените хиалуронови филъри ЕLASTY

Хиалуроновите филъри ELASTY са три вида – мек, средно твърд и твърд и са подходящи за всякакви естетични корекции – от заличаване на фини линии и бръчки до корекция на брадичка или долна челюст, например. И трите филъра сe характеризират с

  • висока концентрация на хиалуронова киселина – 24mg/ml, която гарантира максимална дълготрайност на естетичните корекции;
  • ниско ниво на модификация – под 2PPM, което гарантира отличното интегриране на продукта и липсата на странични ефекти;
  • трите филъра могат да бъдат инжектирани с игла 30G (като тази за инсулин), което гарантира минимум болка и максимален комфорт при инжектиране.

Видове хиалуронови филъри ELASTY и тяхното приложение

  • Хиалуронов филър ELASTY F – 24mg/ml хиалуронова киселина; 0.2PPM за леки корекции на фини линии и бръчки по шията, около очите и челото или за контуриране на долните клепачи
  • Хиалуронов филър ELASTY D – 24mg/ml хиалуронова киселина; 0.2PPM за умерени корекции на назолабиални бръчки, бръчки по челото или естетични корекции на устни, нос, скули или брадичка.
  • Хиалуронов филър ELASTY G – 24mg/ml хиалуронова киселина; 0.2PPM за силна корекция на наназолабиални бръчки, бръчки по челото или естетични корекции на устни, нос, скули или брадичка.
Естествените филъри ELASTY - видове и приложение

Защо да изберете естествените хиалуронови филъри ELASTY

Резултатите са видими веднага
Резултатите са видими веднага
Прочетете повече
ELASTY® действа незабавно и ефекта от инжектирането на хиалуроновия филър се вижда в момента
Elasty® ще придаде по-младежки вид на кожата ви
Elasty® ще придаде по-младежки вид на кожата ви
Прочетете повече
Филърите Elasty предлагат неинвазивна възможност да върнете времето назад. Без хирургическа намеса можете да постигнете по-младежки вид на кожата.
Няма периоди на възстановяване
Няма периоди на възстановяване
Прочетете повече
След поставянето на естествените хиалуронови филъри ELASTY няма период на възстановяване. По-голямата част от пациентите се връщат към обичайните си занимания веднага
Процедурата е бърза
Процедурата е бърза
Прочетете повече
Естетичните корекции с естествените хиалуронови филъри ELASTY могат да бъдат извършени за минути, като цялата процедура продължава по-малко от час. Можете дори да запишете час за поставяне на филъри по време на обедната си почивка и след това веднага да се върнете на работа
Не е необходимо да чакате, за да използвате козметични продукти
Не е необходимо да чакате, за да използвате козметични продукти
Прочетете повече
След процедурата може да имате леко зачервяване или посиняване, което можете да прикриете с грим веднага след това.
Инжектирането на естествените хиалуронови филъри ELASTY е безболезнено
Инжектирането на естествените хиалуронови филъри ELASTY е безболезнено
Прочетете повече
Отличният вискозитет на естествените хиалуронови филъри ELASTY позволява те да бъдат инжектиране с най-тънки игли, като тези за инсулин или ваксини например.
Предишна
Следваща

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация