Д-р Генчева – гост презентатор в кампания „Станете Skin checker“ на La Roche – Posay

На 10.05.2017, във Варна за втора поредна година, представителите за източна и североизточна България на фирма LA ROCHE – POSAY проведоха кампанията „Станете Skinchecker“.

Пред фармацевти бяха представени новите продукти на фирмата и тенденции за слънцезащита през лятото. Презентацията отбеляза началото на годишната XII-та поред национална кампания – Евромеланом за превенция и ранна диагностика на кожния рак. От 30 години LA ROCHE – POSAY подкрепя кампанията и е главен спонсор на европейско ниво.

Гост и презентатор беше д-р Милена Генчева от Скин Лайн, която разясни как да разпознаем рисковите кожни образувания, ранните симптоми на кожния рак, от какво се страхуват пациентите и кое реално е опасно за тях.

Дадоха се практически съвети как да се разпознават опасните кожни образувания, кога е неотложна консултацията с дерматолог, на кои места и как да проверяваме кожата си, колко често в годината е необходим профилактичен преглед както и отстраняват ли се съмнителните кожни лезии и по какъв начин.

В края на презентацията беше предоставена възможност на присъстващите за преглед на кожни образувания.