Project Description

Диамантено полиране и кислородна инфузия

Oxy Touch System – революцията на чистия кислород

Oxy Touch System

Технологичното постижение Oxy Touch System е апаратура с многообразно приложение, която обогатява кожата с наситен концентрат от чист кислород и “помага” на тъканите в “затруднено положение”.

Благодарение на многофункционалността си Oxy Touch System е истинско откритие за естетичната дерматология. Апаратурата представлява избирателна конфигурация между най-популярните естетични методи като: вакуум, микродермаабразио, прецизно подбран пилинг /повърхностен до дълбок/ с диамантени микрочастици, коктейлни серуми от минерали, витамини, хиалуронова киселина и др., които пенетрират в тъканите посредством впръскване на сгъстен кислород и H2O (Saline) чрез микроджет инфузия.

Първата функция на Oxy Touch System е извършването на нов тип почистване, пилинг или микродермаабразио в зависимост от дълбочината. Това е медицинска технология за премахване на най-горния слой на кожата, с цел възстановяване нейната гладкост и жизненост, посредством полиране с естествени диамантени частици и контролирано изсмукване на мъртвата кожа. Конфигурацията на двуфункционалната система /вакуум и диамантени абразивни частици/ дава възможност за максимална гъвкавост и гарантира бързи резултати. Отстраняването на ненужния слой изглажда повърхността на кожата и подпомага процеса на новообразуване. Повишава се кръвоснабдяването и кислородното насищане. Нещо повече, използването на вакуум подобрява еластичността на капилярите, движението и освобождаването на кислород в тъканите. Деликатният пилинг изглажда повърхностния слой на кожата, улеснява проникването на активни субстанции и я подготвя за следващото третиране. Мощно се ускоряват циркулацията и метаболизма, както и процеса на междуклетъчното транспортиране на протеини. Ефективно се противодейства и на процесите на стареене, причинен от свободните радикали. Резултатите, постигнати чрез полиране с диамантения уред на Oxy Touch System са подобни като при процедури с химични агенти, но са избегнати всички неприятни странични действия като зачервяване, възпаления и други кожни реакции.

Втората функция на Oxy Touch System е кислородно насищане. То се осъществява посредством специален апликатор, който впръсква чист кислород /90-95%/ под контролирано налягане с цел проникване на специалните активни субстанции до възможно най-дълбоките слоеве на епидермиса.

Кислородната струя, впръскана под налягане улеснява въвеждането на специалните козметични продукти, с които е обработена кожата, тяхното дълбоко проникване в епидермиса, освобождаването на активните вещества и въздействието им върху клетките. Кожата е обогатена и ревитализирана в дълбочина, с възстановени функции, подобрена физиология и забавени процеси на стареене.

Oxy Touch System

Кислородната терапия може да се използва както като самостоятелна козметична процедура, така и като част от програми, насочени към повлияването на специфични медицински и естетични проблеми:

 • Мимически бръчки и белези на остаряване

 • Пигментни петна

 • Стрии

 • Белези от акне

 • други кожни белези

 • Целулит

 • Акне

 • Розацея

 • Псориазис

 • Зачервявания

 • Различни възпалителни състояния, при които са противопоказни агресивни методи.

Диамантено полиране и кислородна инфузия извършват

Класически терапии
Класическо почистване на лице с френска козметика
40лв
Класическо почистване на лице с френска козметика, диамантено полиране и кислородна хидратация55лв
Хидратираща терапия с хиалуронова киселина, диамантено полиране и кислородно насищане45лв
Хидратираща терапия с хиалуронова киселина, диамантено полиране и кислородна хидратация + релаксиращ масаж на лице60лв
Ултразвукова терапия45лв
Почистване и оформяне на вежди 6лв
Почистване, оформяне и боядисване на вежди 11лв

Сходни процедури