Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Дерматологични прегледи и консултации

Медицински дерматологични прегледи

За всеки дерматологичен проблем можете да се обърнете за медицински преглед към лекарите-дерматолози, които са доказани професионалисти с богат опит.

Прегледът е платен.

Консултации за процедури

Естетичната медицина е един от най-бързо развиващите се сектори. Интернет пространството ни залива с информация, която обаче не винаги е точна и обективна. В Skin Line можете да получите експертна консултация от специалистите ни, да обсъдите с тях вашите очаквания и изисквания и заедно да изберете най-подходящите за вас от разнообразието процедури, продукти и апаратура в центъра.

Консултацията е безплатна.

Всяка следваща консултация без извършване на процедура се заплаща.

Изготвяне на индивидуални терапевтични програми

Ние извършваме услуги на най-високо ниво както за жени , така и за мъже. За да се постигне максимален резултат от процедурите е необходим специфичен подход към всеки клиент. За тази цел лекарите или кинезитерапевтите ще ви предложат индивидуален план за провеждане на терапевтични процедури. Стриктното и отговорно следване на тази програма е гаранция за успешен резултат.

Изготвянето на индивидуални терапевтични програми е безплатно.

Условия за използване на пакетни предложения

Апаратните процедури за лице и тяло (LPG, Venus Legacy) в пакетни предложения се извършват след предварително записване на час!

В случай, че екипът на клиники Skin Line не е уведомен за промяна / отмяна на запазен час минимум 24 часа преди него и/или при неявяване, процедурата от пакетното предложение се счита за извършена!

Странична навигация