Женска природа

ЖЕНСКА ПРИРОДА

EVA MAGAZINE | Септември 2022

автор: ХИЛДА КРЪСТЕВА | снимки INMODE

Редица табута в сферата на красотата днес са безвъзвратно разбити. 

Но темата за изменения в интимната зона като инконтиненцията все още се повдига 

плахо, въпреки че засяга всяка трета жена.

Във философията на клиники Skin Line здравето и красотата винаги вървят ръка за ръка, а приоритет са иновативните и ефективни решения за нуждите на пациентите. Решението, което предлагат за инконтиненцията, е уникалният уред InMode FormaV, с който се извършват безболезнени и ефективни радиочестотни процедури за лабиите и вагиналния канал.

ЕФЕКТ С ЛЕКОТА

С процедурите се стимулират тъканите и производството на колаген и еластин, като това подпомага регенеративния и антиейджинг ефект. Освен положително въздействие върху тонуса и еластичността на тъканите, радиочестотната енергия стимулира кръвообращението и подобрява лубрикацията. За разлика от предходното поколение процедури, таргетиращи същите проблеми, с FormaV това става безболезнено, няма никакъв възстановителен период и отнема по-малко от час. В САЩ, където процедурата се извършва от няколко години, няма нито един регистриран случай на нежелан или страничен ефект – по данни на Американската агенция по безопасност на храните и лекарствата.

РАБОТЕЩИ КОМБИНАЦИИ

Освен като самостоятелна терапия, FormaV е подходяща поддръжка след други лазерни и хирургични процедури, както и в комбинация с PRP (O-shot), хиалуронови филъри, мезотерапии и InMode Morpheus8 в зоната. Отличен е ефектът като превенция при по-млади жени. FormaV постига до 30% намаляване на инконтиненцията само след една процедура, а едновременно с това третира възрастови промени по вулвата и лабиите, изменения в сексуалната функция и сензитивността, изменения във вагиналния канал вследствие от раждане или менопауза.

Женска природа
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация