WONDER - БЕЗ МАЗНИНИ, НО С МУСКУЛИ
САМО ЗА 25 МИНУТИ

EVA MAGAZINE | ОКТОМВРИ 2022

автор: ХИЛДА КРЪСТЕВА | снимки: WONDER

Колко пъти напоследък сте казвали, че не ви стига времето за спортуване?! Особено пък няколко пъти седмично! В клиники Skin Line нуждите на пациентите са на първо място и екипът се съобразява изцяло с натоварения им график. Затова новото попълнение сред арсенала им за body shaping е Wonder – последно поколение апаратура за нервномускулна стимулация.

Wonder

Wonder е единствената технология в света, която въздейства директно върху невроните, предизвикващи мускулни контракции. 25-минутна сесия се равнява на три часа във фитнеса, достигайки до 52 000 мускулни съкращения. Wonder е и единствената технология, която позволява едновременното третиране на до 6 зони – ръце или прасци, задни части, предни бедра, задни бедра, корем и паласки. 

Освен за изграждане на мускулaтура, Wonder е изключително ефективен за борба с нежелани мастни натрупвания, целулит и дори стрес инконтиненция и отслабено тазово дъно при мъже и жени. Комбинира се успешно с всички технологии за оформяне на тялото като радиочестота, криолиполиза, инжекционни процедури, третиращи целулит и излишни мазнини.

Особено ефективна е комбинацията между Wonder и LPG – двете технологии са разработени от един инженер, който прави така, че да работят в синхрон.

LPG подготвя тялото за тренировката, като стимулира кръвообращението и дренира лимфата, стяга кожата и намалява обиколките. Wonder изгражда мускули, стимулира метаболизма, повишавайки способ ностите на тялото за изгаряне на мазнини и целулит.

Комбинацията между двете технологии е подходяща както за хора с по-застоял начин на живот, така и за активни спортисти. И двата метода предлагат набор от релаксиращи и възстановителни протоколи.

Често пациентите в Skin Line питат дали процедурата с Wonder е болезнена.

Отговорът е: не! Въпреки осезаемите мускулни контракции усещането по време на процедурите с Wonder по-често бива описвано като приятни вибрации. След процедура се препоръчва високопротеиново хранене и поне ден почивка преди спорт или следваща сесия.

Сподели с приятел:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация