Младост за цялото тяло

EVA MAGAZINE | Юли / Август 2022

текст: ЛЮБА ВАНГЕЛОВА

Летният период изисква тялото ни да бъде в пълна готовност да разкрие красотата си. Тенденцията е да се търсят ефективни и минимално инвазивни процедури както за лицето, така и за зони, пренебрегвани през зимата, като шия и деколте, ръце, колене – места, където белезите на стареене също са видими. Широко разпространен у нас чрез приложенията си за лице е дермалният филър Radiesse, който забавя процеса на стареене на кожата. Това е единственият продукт, съдържащ калциев хидроксиапатит (естествен минерален компонент на човешките кости и зъби), одобрен от Американската агенция за контрол на храните и лекарствата. За разлика от дермалните филъри с хиалуронова киселина, с негова помощ се осъществява не само контуриране, но и стимулация на колаген и еластин – ключовите компоненти за младежкия вид на кожата и за превенция срещу образуването на фини линии и бръчки. Резултатът е подобряване на качеството на кожата в дългосрочен план – клиничните проучвания доказват, че ефектът се задържа минимум една година.

 

В клиники Skin Line с Radiesse се третира не само лицето, но и зоните шия и деколте, ръце, колене, като продуктът се комбинира с други процедури по авторски протоколи.

 

RADIESSE ЗА РЪЦЕ

Ръцете веднага издават възрастта, но здравината на кожата и младежкият им вид лесно могат да бъдат възстановени с процедура с Radiesse. В Skin Line се прилага комбиниран протокол с хиалуронова киселина за хидратация и възстановяване на загубени обеми, както и с Lumenis Stellar M22 IPL, който премахва пигментации и слънчеви петна.

Младост за цялото тяло

RADIESSE ЗА ТЯЛО

Radiesse е приложим за лифтинг и заглаждане на целулит, третиране на стрии, лифтинг на гърди, възстановяване на качеството на кожата на шията и деколтето. Уникален протокол на д-р Михайлов, д.м. в Skin Line е Nefertiti Radiesse – комбинация от Radiesse и ботулинов токсин, водещ до изглаждане на фините линии в зоната, лифтинг и подобрено качество на кожата.

PR SkinLine 1

RADIESSE STILETTO LIFT

Връщането към активния социален живот кара все повече дами отново да се качат на високите токчета, които често вървят с позната болката във възглавничките на ходилата. Тя се причинява от лошото разпределение на тежестта върху стъпалото. Мастната подложка, която предпазва костите и ставите, бива изместена. Radiesse се прилага успешно, за да възстанови обема на възглавничката, която предпазва ходилото и да третира хроничната болка, причинена от любимите високи обувки.

PR SkinLine 3
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация