КРАСОТА И ЗДРАВЕ

LPG MEDICAL – ПОВЕЧЕ
ОТ БОРБА С ЦЕЛУЛИТА

EVA MAGAZINE | юни 2022

автор: ХИЛДА КРЪСТЕВА | снимки: LPG Systems

LPG Medical

Сред най-ефективните и приятни начини за влизане във форма е медицинската технология LPG, която е позната предимно като решение за намаляване на обиколките на тялото, борба с целулита и стягане на кожата. Единственият медицински център у нас, работещ с тази апаратура и с 21-годишен опит с LPG технологиите, е Skin Line. От юни за първи път в България именно в клиники Skin Line функционира LPG Alliance Medical, разполагащ с последно поколение протоколи endermologie за 7 състояния – болки в гърба, белези и изгаряния, женско здраве, наднормено тегло, lifestyle и спорт, подготовка преди и възстановяване след операции, борба с целулита.

LPG medical machine

 ЕДИН АПАРАТ – 7 ПОСОКИ НА ДЕЙСТВИЕ

 1. Ако не бъдат третирани, болките в гърба се влошават в хода на времето. Специалните протоколи medical endermologie на LPG Alliance Medical мобилизират тъканите и стимулират кръвообращението, намаляват напрежението и болката. 

2. Процедурите стимулират синтеза на собствен колаген и еластин, за да подобрят естествените регенеративни процеси на кожата. Това позволява третирането на белези и изгаряния да започне скоро след тяхното образуване. 

3. Женското здраве е друга област, благоприятно повлияна от LPG Alliance Medical. Подобряването на циркулацията в кръвоносните съдове и лимфният дренаж помагат за моментално чувство за лекота в крайниците, което облекчава състоянието по време на бременност. Процедурите са изключително подходящи за белези след цезарово сечение. След менопауза LPG Alliance Medical „събужда“ адипоцитите, за да унищожи мазнините, тонизира кожата, като активира синтеза на колаген и еластин. Процедурите са приложими и след рак на гърдата – редуцират следоперативните състояния като оток и възпаление, намаляват болката, възстановяват подвижността и повлияват белезите.

4. Що се отнася до наднормено тегло, LPG Alliance Medical се справя с области на тялото, които са трудни за повлияване чрез спорт и диета. Процедурите стягат кожата и помагат на организма да „изхвърли“ отпадни продукти чрез лимфната система.

5. Протоколът endermospa е сред любимите на спортисти и грижещи се за визията си хора. В ръцете на опитен кинезитерапевт LPG Alliance дава възможност за спортни масажи и по-бързо възстановяване на мускулатурата след интензивни тренировки.

6. Разбира се, LPG Alliance Medical е приложим и при класическите индикации на LPG – третиране на целулит и отпусната кожа.

7. LPG Alliance Medical осигурява бърза и ефективна рехабилитация преди и след операции. Разработена в сътрудничество с хирурзи, рехабилитатори и физиотерапевти, програмата LPG Active Life благодарение на endermologie технологията подготвя тъканите, като ги омекотява, намалявайки риска от странични ефекти и усложнения. В постоперативния период LPG третира отока и синините, стимулира фибробластите, за да възстанови еластичността на кожата и да стимулира натуралната регенерация.

 Открийте новия LPG Alliance Medical в:

Skin Line София – бул. „Драган Цанков“ № 12-16, ет.1, тел. 0882 614 814

Skin Line Варна – бул. „Княз Борис I“ № 53, тел. 0888 614 914

Skin Line Пловдив – бул. „Марица“ № 91, ет.1, тел. 0889 614 844

Сподели с приятели:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация