Лична програма за тялото

EVA STAY YOUNG | № 3 Май 2022

автор: ХИЛДА КРЪСТЕВА | снимки SKIN LINE

С над 20-годишен опит не само в естетичните процедури за лице, но и в пълния спектър body shaping процедури, първият партньор на LPG в България – още от 2001 г. – клиники Skin Line днес разполагат с най-модерния LPG Alliance. С негова помощ успешно се балансират несъвършенства не само като целулит, но и излишни килограми, локални мастни натрупвания, отпусната кожа, капиляри, белези и стрии, пигментации. За да постигнат оптимални крайни резултати, специалистите използват широка гама от апаратура и инжекционни продукти, съобразно индивидуалните нужди и желания на всеки пациент. Интердисциплинарният екип в клиниките комбинира успешно апаратни терапии, прилагани от кинезитерапевти, с лазерни и инжекционни процедури, извършвани от дерматолози. 

В Skin Line Aesthetic Clinics са разработили няколко Signature пакета от процедури за тяло, изключително предпочитани от клиентите преди летния сезон: 

SKIN LINE SIGNATURE HEAT & TIGHT Пакетът включва 12 процедури за цяло тяло с LPG Alliance, заедно с 6 процедури радиочестота (Venus Legacy или InMode BodyFX, спрямо нуждите на клиента) на проблемна зона. Програмата се изготвя от терапевта. Изключително подходяща е за третиране на целулит, отпусната кожа на ръцете и т.нар. bra bulge, стягане на корема. 

Лична програма за тялото
Oпитният ни екип от терапевти начело с Милена Василева

SKIN LINE SIGNATURE FREEZE & TIGHT Криолиполизата е процедура, алтернативна на хирургичната липосукция, която чрез замразяване таргетира мастните клетки. Резултатите в третираните зони са невероятни, но не всеки тип локално мастно натрупване се повлиява оптимално само с тази терапия. Патент в Skin Line Aesthetic Clinics е комбинацията на криолиполиза с LPG Endermologie за постигане на максимална ефективност. Ползите са сходни с тези от доказалия се през годините протокол, комбиниращ LPG липомасаж с традиционната оперативна липосукция. 

SKIN LINE SIGNATURE ANTI-CELLULITE Програмата комбинира LPG процедури с инжекционна мезотерапия или коктейл от различни липолитични субстанции, подбрани спрямо нуждите на пациента. Целта е ефективна и перманентна редукция на целулита в проблемните зони. 

SKIN LINE SIGNATURE PRP С ОБОГАТЯВАНЕ ЗА СТРИИ Плазмотерапията е сред най-популярните регенеративни процедури за лице и скалп. Патент на Skin Line Aesthetic Clinics e обогатяването на собствената кръвна плазма с подходящ коктейл от витамини и минерали, който подхранва новите клетки за постигане на по-добър ефект. PRP терапията за стрии е собствен протокол на д-р Дамевска от Skin Line София, приложим успешно както при нови, така и при бели стрии. Терапията се комбинира ефективно с лазерни процедури за стрии – СО2 лазер или неаблативния фракселен лазер ResurFX на Lumenis. 

MORPHEUS8 ЗА ТЯЛО Morpheus8 комбинира фракционирана радиочестота с микронидлинг. Процедурата подобрява качеството и плътността на кожата, стяга лицевия контур, заличава несъвършенства по повърхността. Чрез специалния апликатор за тяло Morpheus8 може да проникне до 7 мм, където ефективно топи мазнини, стяга кожата, третира белези и стрии. Процедурата е подходяща и за малки и трудни за третиране зони като отпусната кожа в зоната около пъпа, коленете и други. Комбинира се успешно с СО2 лазер, инжекционни липолитици, както и с други неинвазивни body shaping процедури. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация