Allergan Medical Institute – „Real Lives, Real Vision“, Прага

 

На 17 и 18 Февруари 2017г., в хотел „Хилтън Прага“, се проведе най-мащабното и значимо международно събитие на Allergan Medical Institute по естетична медицина, организирано досега.

Мотото на събитието бе “Real Lives, Real Vision” като в него участваха 940 лекари – експерти в областта на естетичната медицина – дерматолози и пластични хирурзи от общо 45 страни.

Водещи практичните сесии, бяха световни топ-тренери като Масимо Синорини, Марва Сафа, Маурицио де Майо, Конрад Де Бул и други.

Тема на обучението беше не само цялостната оценка и индивидуален подход към лицето на пациента, но се акцентира върху това как с правилно подбрани инжекционни техники да се повлияе на емоционалната удовлетвореност от естествените резултати.

Допълнително пред избраните участници бяха промотирани официално двата иновативни продукта на Allergan:

Belkyra – първият и единствен, регистриран като лекарствен продукт, инжекционен разтвор, който необратимо води до разграждане на мастните клетки и изглаждане в областта на двойната брадичка

Juvederm Volite – първият специално създаден продукт за дълбока хидратация на кожата и лифтинг от семейството на Vycross-технологиите с дълготрайност на ефекта до 6 месеца само след 1 процедура

В Международния конгрес на AMI участие взе и д-р Милена Генчева от Skin Line.

 
47
33
37
29
36
26
42
6 2
45
38
22 2

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация