10 знаменити ботокс инжекции

Като една от най-популярните естетични процедури в наши дни, ботулиновият токсин или ботоксът се превърна в доверен и надежден метод за противодействие на възрастовите изменения, като подобрява и намалява състоянието на  бръчките.

Ето, някои известни личности, възползвали се от терапията с ботокс.

Саймън-Коуел

Саймън Коуел

За Саймън Коуел, скандалният телевизионен продуцент и предприемач, ботоксът е начин да се чувства и да изглежда по-добре. В допълнение към обширната си рутинна програма, която включва активни физически тренировки и приемане на витамини, талантливия вече бивш съдия от “American Idol” спокойно признава, че включва и ботулиновия токсин. Изглежда, че ботокът е неговият „X factor”.

Кортни-Кокс

Къртни Кокс

Една от главните актриси от сериала „Приятели” –Къртни Кокс, също е приятел на ботокса. Популярната филмова и телевизионна звезда казва, че не се притеснява от процедурите с ботулиновия токсин, ако те подобряват самочувствието и се извършват от опитен лекар. Гледайки я в популярния тв-сериал „Cougar Town” се убеждаваме в думите й.

Синди-Крауфърф

Синди Крауфорд 

Супермоделът Синди Крауфорд също споделя, че редовно посещава своя лекар за процедури с ботокс. Наближавайки вече 50-те, тя се доказва и като модел на ботулиновия токсин. Тя признава, че докато някои кремове действат за ексфолиране на кожата, то ботокса е това, което действително възвръща еластичността й.

Aнджелина-Джоли

Анджелина Джоли

Като една от най-високо платените актриси в Холивуд и една от най-активните знаменитости, посветени на хуманитарната дейност, Анджелина Джоли споделя, че използва ботокс и филъри, за да запази младежкия си външен вид. При такъв динамичен начин на живот, без да споменаваме и шестте й малки деца у дома -  очевидно е, че изглежда по-добре от всякога.

Ким-Кардашян

Ким Кардашиян

Телевизионната знаменитост Ким Кардашиян използва ботулиновия токсин, като надежден начин за премахване на бръчките и смущаващите я възрастови следи. На госпожа Кание Уест може да се наложи да спре редовните ботокс сесии, по повод недоволството на свекърва й, относно множеството хирургични интервенции. Но, познавайки Ким, шансовете са да получи каквото си пожелае.

Вирджиния-Мадсън

Вирджиния Мадсън

Актрисата с номинация за Оскар, Вирджиния Мадсън е такъв подръжник на ботокса, че става звезден говорител на Allergan – компанията, производител на ботулинов токсин. Комбинацията от диета и прилагане на ботокс, както и  завидния й ентусиазмът допринасят за по-доброто й самочувствие и последвалото развитие на кариерата й.

Джон-Майер

Джон Майер

Джон Майер, поп музикант, автор и изпълнител на песни, също възхвалява ботокса. През 2011 г. на Майер е поставена диагноза гранулом – сериозно възпаление на тъканите на гласните струни. Позовавайки се на източници, той е третиран с ботулинов токсин, за повлияване състоянието на гласните му струни. За радост в момента певецът е възстановен, готвейки се за нови изяви.

Джени-Маккарти

Джени Маккарти

Моделът Джени Маккарти наскоро разкри тайната за младежкия си външен вид -ботоксът. Тя разказва на всички за терапиите с ботокс и е убедена, че малко поддръжка с ботулинов токсин има положителен въздействие, но също така, че е много важно да не се прекалява с него.

Шарън Озбърн

Шарън Озбърн

По-добрата половинка на Ози Озбърн, Шарън Озбърн е много искрена и откровена за естетичната хирургия и процедурите, включително и ботокса. Още във времето, когато за ботокса имаше противоречиви мнения, Шарън изразява своята подкрепа  в полза на ботулиновия токсин. Тя дори го посочва като една от най-необходимите и ефективни естетични процедури.

Ванеса-Уилямс

Ванеса Уилямс

Ванеса Уилямс също периодично се подлага на процедури с ботулинов токсин. Тя твърди, че ботокса премахва сърдития и уморен вид на лицето. В резултат на това, певицата, актриса, модел и майка на четири деца, гордо се подлага на процедури с ботокс на всеки шест месеца, като препоръчва това и на всичките си приятелки.

Запишете консултация в Skin Line Пловдив

Пловдив, бул.“Марица“ №91

Запиши час за консултация в:

Запишете консултация в Skin Line София Младост

София, Младост 4, бул. Александър Малинов 91

Запишете консултация в Skin Line София Център

София, бул.“Драган Цанков“ №12-16

Запишете консултация в Skin Line Варна

Варна, бул.“Княз Борис I“ № 53

Consent Management Platform by Real Cookie Banner запиши консултация