Отключи естествената красота

От 2001 г. ние сме посветени на грижата за красотата. Убедени сме, че усещането за хармония в нас е пряко свързано с баланса между вътрешната и външната ни красота.

Вижте актуалните ни промоционални предложения в предпочитаните от вас клиники

Молим Ви, преди посещение да се запознаете с предпазните мерки, които сме предприели

Отключи естествената красота
Светлана Кръстева

Светлана Кръстева

От 2001 г. ние сме посветени на грижата за красотата. Убедени сме, че усещането за хармония в нас е пряко свързано с баланса между вътрешната и външната ни красота. Усилията на нашия екип са насочени към индивидуалността и уникалността на всеки клиент, неговите лични потребности, очаквания и желания. В нашите клиники във Варна и София работим в няколко направления – клинична дерматология, лазерна дерматохирургия, лазерна епилация с  Cynosure Elite+, естетични лазерни процедури, антицелулитни и скулптуриращи тялото и лицето терапии с LPG Alliance, In Mode –  Morpheus 8, Body FX, Forma, Venus Legacy, криолиполиза с  Cool Tech , мезотерапия, естетични неоперативни инжекционни  процедури с ботулинов токсин и филъри  Juvederm на Allergan и Radiesse на Merz,  апаратни терапии за лице  с Hydra Glow, Oxy Geneo, Water Oxygen System и козметика на Babor  и Thalgo.

Нашата доказана стратегия за успех през годините са индивидуален подход, професионализъм, уважение и конфиденционалност в комбинация с най-висок клас апаратура и продукти. Приемаме предизвикателството да представяме нови и оригинални процедури, да развиваме и изграждаме личните си и професионални умения, да сме активни и фокусирани и да запазим нашата автентичност.

Ние ценим високо лоялността на нашите клиенти, взаимното доверие и процеса на обратната връзка, защото тя е изключително важна за мен и екипа.

20 години опит


От 2001г. ние сме посветени на красотата.

25 специалисти

дерматолози, козметици, кинезитерапевти и администратори

над 100 процедури


с апаратура и продукти на реномирани производители

над 20 000 клиенти


уверили се в качеството на предлаганите услуги

При нас ще намерите