Slide ПОВЕЧЕ Juvederm Volite+Vycross 1050lv Slide PRP+NCTF 400lv ПОВЕЧЕ Slide ПОВЕЧЕ Juvederm Voluma 530lv Slide ПОВЕЧЕ Laser Hair Removal bikini Slide ПОВЕЧЕ Cryolipolysis 300lv Slide ПОВЕЧЕ Morpheus 800lv Slide ПОВЕЧЕ Venus Legacy 660lv Slide ПОВЕЧЕ Laser Facial 360lv Slide ПОВЕЧЕ Vasculars 120lv Slide ПОВЕЧЕ Laser Hair Removal package 1of6

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Молим Ви, преди посещение да се запознаете с предпазните мерки, които сме предприели

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ

Отключи естествената красота

От 2001 г. ние сме посветени на грижата за красотата. Убедени сме, че усещането за хармония в нас е пряко свързано с баланса между вътрешната и външната ни красота. Усилията на нашия екип са насочени към индивидуалността и уникалността на всеки клиент, неговите лични потребности, очаквания и желания. В нашите клиники във Варна и София работим в 4 направления – лазерна епилация и лазерни процедури, антицелулитни и скулптуриращи тялото терапии с LPG Endermologie, радиочестота и криолиполиза, естетични инжекционни и апаратни процедури за лице и козметика.

Нашата доказана стратегия за успех през годините са индивидуален подход , професионализъм, уважение и конфиденционалност в комбинация с най-висок клас апаратура и продукти. Приемаме предизвикателството да представяме нови и оригинални процедури, да развиваме и изграждаме личните си и професионални умения, да сме активни и фокусирани и да запазим нашата автентичност.

Ние ценим високо лоялността на нашите клиенти, взаимното доверие и процеса на обратната връзка, защото тя е изключително важна за мен и екипа.

Светлана Кръстева
собственик, управител

При нас ще намерите