Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Гиалуроновые филлеры JUVÉDERM™ Ultra Allergan

JUVÉDERM™ Allergan

Сейчас на рынке новый JUVÉDERM™ Ultra – с улучшенной когезивной 3D MATRIX структурой и более богатой гаммой продуктов различной плотности, для достижения натурального и долгосрочного результата, учитывающего индивидуальные потребности пациента. Новая запатентованная формула JUVÉDERM™ Ultra содержит раствор лидокаина для безболезненного, плавного и контролируемого введения. Продукты серии имеют самую высокую концентрацию гиалуроновой кислоты, и одобрены Американским Агентством по контролю пищевых продуктов и медикаментов/FDA/.

Гиалуроновые филлеры Juvederm

Гиалуроновый гель JUVÉDERM™ Ultra имеет гладкую структуру и высокую пластичность, легкий и удобный для введения, распределения и моделирования.

Продуктовая гамма:

JUVÉDERM™ Ultra   Smile /0,55ml/
специально созданный для коррекции губ. Уникальный продукт для натурального и нежного уплотнения и элегантного контура, а также и для обработки вертикальных линий вокруг рта и депрессий уголка рта.

Подходит для поддержания достигнутого результата / дополнения и исправления.

JUVÉDERM™ Ultra   2 /0,55ml/
продукт для корректировки поверхностных и мелких линий, в частности вокруг уголков глаз, рта или поблизости от поверхности кожи.

JUVÉDERM™ Ultra   3 /1ml/
универсальный продукт для разглаживания средник и глубоких морщин, как например между носом и уголком рта и вокруг губ, подходящий наполнитель и шейпинг губы.

JUVÉDERM™ Ultra   4 /1ml/
ппродукт для большего обменного эффекта, для наиболее заметных складок и линий, для улучшения контура лица.

Хиалуронови филъри 

Вашият лекар ще избере най-подходящият от продуктите на JUVÉDERM™ Ultra за Вашите нужди.

Въпроси и отговори

1. Какво точно е хиалуроновата киселина?

Хиалуроновата киселина е естествено вещество, съдържащо се в тялото, което подпомага хидратирането и допринася за обема на Вашата кожа. Естествената хиалуронова киселина се разлага от тялото за един или два дни. Хиалуроновата киселина се използва за естетични терапии и за инжектиране в стави, болки от артрит, за да се улесни движението както и при очна хирургия.

2. Колко време продължава процедурата?

Процеса по инжектиране отнема 15-20 минути. Необходимо е да предвидите кратко време за консултация преди самата процедура.

3. Болезнена ли е процедурата?

Гладката консистенция на геловете Juvederm Ultra позволява лесното им и плавно инжектиране. Те съдържат и 0,3% лидокаин за намаляване на болката при инжектиране и за по-голям комфорт.

4. Ще забележа ли веднага разликата?

Да, естетичните резултати са незабавни. Резултатите са забележими веднага след срещата Ви с доктора като окончателният резултат се развива до 2 седмици след процедурата.

5. Необходимо ли е да вземам отпуска?

Абсолютно не! Можете да извършвате процедурата през обедната си почивка и веднага след това да продължите работния си ден.

6. Има ли някакви странични ефекти?

Веднага след инжектирането можете да почувствате леко зачервяване, подуване или усещане като при натъртване в областта на инжектирането. Лекарят може да Ви посъветва как да се справите с това. Уверяваме Ви, че тези странични ефекти не продължават дълго и лесно могат да бъдат прикрити с грима, който ежедневно използвате.

7. Колко дълго продължава ефекта на хиалуроновите филъри?

Това е свързано с много фактори като:

  • възраст
  • област на инжектиране
  • инжектираното количество Juvederm Ultra
  • качеството на кожата
  • начин на живот
  • здравословно състояние

8. Има ли нещо, което трябва да зная преди да предприема терапията?

Съветваме Ви да избягвате приемането на аспирин или други нестероидни противовъзпалителни медикаменти преди инжектирането на хиалуронов филър Juvederm Ultra. Това ще намали риска от чувството за натъртване и кървенето в точката на инжектиране.

9. Кога ще е необходимо повторно инжектиране на хиалуронов филър Juvederm Ultra?

Много пациенти желаят освежаващи, както и повторни терапии, за да поддържат резултата, който са постигнали. Попитайте лекаря си за съвет – ще получите и паспорт на хиалуронови филъри Juvederm Ultra с датата на процедурата Ви.

10. Чувала съм за дермалните пълнители – какво прави Juvederm Ultra по-специален от другите?

Гамата хиалуронови филъри Juvederm Ultra се състои от гел с гладка консистенция, която лесно преминава в кожата и осигурява гладък, естествен вид и усещане на кожата. На това се дължат и естествено изглеждащите резултати след процедура. Повечето други дермални пълнители на базата на хиалуроновата киселина са с грапава и зърнеста консистенция.

назад

Сторона Навигация