Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Гиалуроновые филлеры JUVÉDERM™ Vycross Allergan

JUVÉDERM™ VYCROSS™ технология

Гиалуроновые филлеры

JUVÉDERM™ Voluma™, Volbella™ и Volift™ са трите най-нови хиалуронови пълнители на JUVÉDERM™. Те съдържат 90% ниско молекулярна хиалуронова киселина и само 10% високомолекулярна (HMWHA). Повечето филъри са със 100% високомолекулярна хиалуронова киселина.

Филърите с VYCROS™ технология са много по-гладки. Поставят се много по-лесно и по-безболезнено.

Освен възстановяване на загубен обем, попълване на бръчки или по-дълбоки линии, специфичната техника на инжектиране и при трите филъра от гамата VYCROSS осигурява и лифтинг ефект в зоната на поставяне.

Последна иновация в естетичната дерматология представляват т.нар. МД кодове, разработени единствено за гамата VYCROSS, а именно серия от практически стратегии за инжектиране, чрез които се пресъздава най-желаната, естествена лицева структура за нашите пациенти.

Ефектът е с продължителност до 18 месеца.

JUVÉDERM™ Voluma™
Последняя инновация в производстве дермальных филлеров для восстановления объема лица и нежного лифтинг эффекта, разработана специально с большими возможностями для подтяжки (лифтинга), для того, чтобы восстановить потерю объема в глубине зон скул, щек и подбородка. Пациенты, которым введен JUVÉDERM™ Voluma™, оценивают результаты как хорошие и очень хорошие даже спустя от 6 до 18 месяцев после процедуры

JUVÉDERM™ Volbella™

Пълните устни с дефинирани граници са типични за младежката красота. С годините, натурални вещества като колаген, еластин и хиалуронова киселина, които дават на кожата структура и обем, постепенно намаляват. Това води до предразположение за загуба на обем в устните и зоната около тях. Подсилването на контура или леко попълване на обема могат да създадат по-младежко излъчване на устните. Независимо от това дали натуралните ви устни са тънки или пълни, JUVÉDERM Volbella инжекциите за устни могат да бъдат използвани, за да подчертаят формата на устните, или да възстановят загубен обем.
JUVÉDERM Volbella е новият филър за лице специално изработен, за да възстановява нежно натурално изглеждащ обем на устните и за да дефинира техният контур. JUVÉDERM Volbella е единственият филър за лице клинично доказан да издържа до 12 месеца в устните след една процедура.

JUVÉDERM™ Volift™

Juvederm Volift с лидокаин е стерилен непирогенен разтвор от мрежесто свързана хиалуронова киселина от неживотински произход. Juvéderm Volift с лидокаин е гел имплант за инжектиране за обработка на всякакви кожни депресии при преждевременно остаряване. Той може също да се използва за подобряване на контура на лицето и възстановяване на обем. Juvéderm Volift с лидокаин трябва да бъде използван с игли за дълбокия дермис или устните от сертифициран лекар дерматолог. Лидокаинът в продукта има за цел да намали болката на пациента по време на манипулацията.

JUVÉDERM™ Hydrate™

Juvederm Hydrate е мезотерапия, предназначена за подобряване на кожната хидратация и еластичност посредством многократно инжектиране в зоната на дермоепидермалното съединение и повърхностната дерма.

До и После

хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри
хиалуронови филъри

 

Демонстрация на Juvederm Vycross и MD-кодове


назад

Сторона Навигация