Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Новости

Become a Skin Checker - La Roche - Posay

Доктор Генчева – гостевая ведущая кампания “Стать Skin checker” La Roche Posay

2017.05.11

На 10.05.2017, във Варна за втора поредна година, представителите за източна и североизточна България на фирма LA ROCHE – POSAY проведоха кампанията “Станете Skinchecker”.

Пред фармацевти бяха представени новите продукти на фирмата и тенденции за слънцезащита през лятото. Презентацията отбеляза началото на годишната XII-та поред национална кампания – Евромеланом за превенция и ранна диагностика на кожния рак. От 30 години LA ROCHE – POSAY подкрепя кампанията и е главен спонсор на европейско ниво.

Гост и презентатор беше д-р Милена Генчева от Skin Line, която разясни как да разпознаем рисковите кожни образувания, ранните симптоми на кожния рак, от какво се страхуват пациентите и кое реално е опасно за тях.

Дадоха се практически съвети как да се разпознават опасните кожни образуваниякога е неотложна консултацията с дерматологна кои места и как да проверяваме кожата си, колко често в годината е необходим профилактичен преглед както и отстраняват ли се съмнителните кожни лезии и по какъв начин.

В края на презентацията беше предоставена възможност на присъстващите за преглед на кожни образувания.

назад

Сторона Навигация