Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

THALGO Силиций - програма за супер лифтинг

thalgo силиций

THALGO създадоха козметична терапия СИЛИЦИЙ за постигане на незабавен регенериращ ефект!

Стареенето на кожата е свързано с понижаване нивото на силиций в кожата, придружено от липса на колаген и хиалуронова киселина.

Силиций е жизненоважен елемент в кожата, който е отговорен за поддържане на основната субстанция в дермата. Той стимулира образуването на колаген и еластин, запазва младостта и цялостта на кожата. Липсата на силиций води до сухота и появата на бръчки, което е последвано от отпускане на кожата и загуба на еластичност.

Научно-изследователските лаборатории на THALGO създадоха комплекс Морски силиций, който изгражда матрикса в дермата чрез активиране синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина, възстановява стегнатия и младежки вид на лицето. Този комплекс изпълва бръчките, изглажда и лифтира кожата.

Thalgo силиций
  • Комплекс хиалуронова киселина с морски произход осигурява интензивна хидратация на кожата, изглажда и изпълва бръчките
  • Силиций + хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло стимулира естествения синтез на хиалуронова киселина, колаген и еластин. В резултат, бръчките са изпълнени.
  • Meristotheca dakarenis и Jania rubens са два вида водорасли, подбрани поради антиейджинг свойствата си. Те притежават висока способност да предотвратяват уврежд ането на хиалуронова киселина в кожата чрез инхибиране на ензима хиалуронидаза, което води до забавяне процесите на стареене.

За терапията

thalgo силиций

Козметичната терапия започва със специфично почистване на кожата, което включва и нанасяне на Resurfacing Cream с алуминеви кристали, чрез който се ексфолира кожата по линията на бръчките. Следва апликация
на концентрирания серум Silicium Extracts за ремоделиране и стягане на овала.
Ключова стъпка в терапията СИЛИЦИЙ е специфичният ДЕРМОСТИМУЛИРАЩ масаж, който се извършва с хиалуроновия филър Filler Hyaluronique. Дермостимулиращата техника изглажда и изпълва бръчките, като същевременно тонизира кожата и подобрява видимо еластичността и стегнатия й вид.

Ефикасността на масажа се подсилва от двойната маска: лист с колаген и хиалуронова киселина, който се прилага в горната част на лицето и криомоделираща маска в долната част и шията.

Само след 1 час и 15 минути резултатите от козметичната терапия са видими!

Ефективна терапия според мнението на професионалистите:
87%: по-гладка кожа, с по-малко на брой бръчки и изгладени назолабиални гънки.

Ефикасна терапи я според мнението на клиентите :
100%: лицето е подмладено, кожата е стегната, лифтирана и по-еластична
100%: лицевият овал е по-фин, кожата е стегната и реструктурирана
Лицето изглежда с 5 години по-младо още след първата терапия!

назад

Странична навигация