Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Новини

Peel Season

ПИЛИНГ СЕЗОН

2017.11.01

Настъпи най-подходящото време да заличите появилите се слънчеви петна, бръчки и белези!

ПИЛИНГЪТ Е КОНТРОЛИРАНО НАРУШАВАНЕ ЦЕЛОСТТА НА КОЖАТА – ПО ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ХИМИЧЕСКИ ПЪТ С ЦЕЛ ПОСТИГАНЕ НА ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ

В клиники Skin Line разполагаме с различни по вид, въздействие и предназначение пилинги – химичен и лазерен, лек, повърхностен, средно дълбок и дълбок пилинг.

ЛЕК ХИМИЧЕН ПИЛИНГ Inno-Exfo

Съчетание от различни киселини с ниска концентрация. Това е перфектният вариант за неагресивно и безопасно намаляване признаците на стареене, освежаване на кожата, нямаляване на пигментация. Процедурите се извършват от козметичен специалист.

  • MANDELAGE –нежен пилинг, комбинация от Бадемова киселина, Витамин А и Липоева киселина. Предназначен за превенция на младата кожа от фотостареене за подобряване на неравномерния тен, подобряване на структурата, гладкостта,тонуса и сияйността на кожата. MANDELAGE е подходящ и за чувствителна кожа. Цена – 65лв. / 4пр. – 240лв.
  • GLYCO-AGE – химичен пилинг с леко до умерено въздействие и ексфолиация. Той е  синергична комбинация от Алфахидрокси киселини – подходящ както за себорейна кожа с разширени пори, така и за суха кожа, за цялостно подобряване на неравномерния тен, подчертаване на сияйния ефект, подобряване на структурата, гладкостта и тонуса на кожата. Цена – 70лв. / 4пр. – 260лв.

И двата пилинга се прилагат и като последваща поддръжка на постигнатите резултати от вече проведени пилинг терапии.

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ с TCA

Пилингът с трихлороцетна киселина (15% – 30% TCA) е един от най- предпочитаните видове химичен пилинг, извършван от лекар-дерматолог. Той е средно дълбок пилинг,  а резултатите са  по-изразени в подобряване тургора, хидратацията и изглаждане на фините бръчици и намаляване дълбочината на по-изразените бръчки, в изравняване на тена, благодарение  на премахване на пигментация; в регулиране на мастната секреция и  свиване на порите.

Цена – 80лв.

ЛАЗЕРЕН ФРАКСЕЛЕН ПИЛИНГ с Er:YAG/CO2 ЛАЗЕР.

Принципът на технологията се състои в излъчването на хиляди микро лъчи, които навлизат дълбоко в дермата и обработват кожата на малки „порции“ селектирано. В зависимост от интензитета на зададените параметри, той може да бъде повърхностен, средно дълбок и дълбок.

Лазерният фракселен пилинг е терапията с най-изразен ефект и един от най-успешните методи за лечение на белези от акне, на мазна и акнеична кожа, за премахване на повърхностни пигментации и изравняване на тена.Стимулирайки създаването на нов колаген, той е перфектната анти-ейджинг терапия за лицето, шията, деколтето и ръцете.

Цени

Варна – Среден/Дълбок Er:YAG лазерен фракселен пилинг – 300лв / 3пр. - от 900лв. на 810лв. +Подарък Хидратираща терапия след пилинг

София - Повърхностен COЛазерен фракселен пилинг– от 550лв. на 490лв.  

София -Дълбок COЛазерен фракселен пилинг – от 650лв. на 590лв.


Заповядайте на безплатна консултация и диагностика на вашата кожа. Нашите специалисти ще ви помогнат да изберете най-подходящия пилинг за нуждите й.

назад

Странична навигация