Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Мезотерапия за тяло

Мезотерапия за подмладяване на ръце, при алопеция, стрии, белези, за локални мазнини

Мезотерапията е едно от сериозните средства на съвременното адекватно противодействие на процесите на стареене и запазване на младежкия вид, без хирургическа намеса. Този безопасен метод успешно повлиява целулита, наднорменото тегло, локални мастни натрупвания, отпусната, повяхнала и дехидратирана кожа, алопеция, пигментации, стрии и белези.

Мезотерапия на тяло

Мезотерапията представлява микро-инжектиране на коктейли от активни вещества /витамини, коензими, минерали, аминокиселини, нуклеинови основи, антиоксиданти, хиалуронова киселина и др./ в повърхностния, средния или по-дълбок слой на кожата – в зависимост от зоната на третиране, продуктите и техниките, които се използват. Методът осигурява прецизна инфилтрация на активните вещества, които улесняват клетъчния метаболизъм, стимулират биосинтеза на колаген и еластин, контролират процесите на пигментообразуването и възстановяват локалната микроциркулация.

Подмладяване на кожата

Ефектът на мезотерапията е комплексен. Освен действието на въвежданите вещества, важни са и многобройните убождания, вследстие на които клетките на кожата получават импулс за регенерация. Така се повишава тонуса на кожата, активизират се обменните процеси, стимулира се централната нервна система. Инжектирането се извършва със специален мезопистолет или чрез различни ръчни техники. Броят процедури се определя от приложението и медицинския протокол. Мезотерапията е сравнително кратка процедура, има добра поносимост и минимални странични действия.

Приложения

Мезотерапия за коса – косопад /алопеция/ и стимулиране растежа на косъма
ревитализира и укрепва космения фоликул, подхранва и хидратира скалпа

Мезотерапия при целулит и локални мастни натрупвания
разгражда мазнините, дренира, подобрява кръвообращението

Мезотерапия за стрии, белези, отпусната кожа
регенерира, подобрява еластичността на кожата

Мезотерапия за ръце
хидратира, уплътнява, подмладява, възстановява тонуса

Отлично се комбинира с апаратите Lipo M6 на LPG и VelaSmooth на Syneron
терапии за лице и тяло

назад

Странична навигация