Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Мезотерапия Macdermol Hydro

MACDERMOL HYDRO – нова концепция за биоревитализация.

Macdermol Hydro

Macdermol Hydro осигурява дълбока хидратация на кожата, възстановява нейната плътност и еластичност, въздейства върху всички структурни елементи на дермата и постига цялостен анти-ейджинг и ревитализиращ ефект.

Всеки мечтае да запази свежо и младежко излъчване за по-дълго време.С течение на годините много негативни фактури (стрес, продължителноизлагане на слънце, неблагоприятна среда, лоши навици, липса на сън, небалансирано хранене, хормонални промени и др.) имат отрицателен ефект върху кожата и водят до преждевременно стареене. Тя става по-тънка, губи своята еластичност и плътност, появяват се бръчки.

Една от основните причини за промяната е намаленото производство на хиалуронова киселина, основен компомент на дермата. Ето защо, интрадермалното микроинжектиране на хиалуронова киселина Macdermal Hydro е едно от най-ефективните анти-ейджинг методи за постигане на незабавна, трайна и дълбока хидратация, възстановява еластичността и обема на кожата.  Macdermal Hydro възвръща естественото излъчване, придава свежест и здрав вид на кожата.

MACDERMOL HYDRO - Дълбока и дълготрайна хидратация на кожата.

Macdermol-Hydro-Uses

БЕЗОПАСНОСТ

Macdermol Hydro  е напълно биорезорбируем и биосъвместим с тъканите продукт, на базата на хиалуроновата киселина. Пречистената в най-висока степен хиалуронова киселина осигурява абсолютна безопасност и липса на нежелани странични ефекти и усложнения.

ЕФЕКТИВНОСТ

Macdermol Hydro има мощен хидратиращ и ревитализиращ ефект, по-силно изразен и в дългосрочен план, поради насищато на кожата с хиалуронова киселина. Уникалната технология на кръстосано свързване (без използване на токсични вещества) гарантира максимална устойчивост на продукта на биоразграждане, а удълженото действие съхранява висока степен на хидратация за дълго. Благодарение на висиката си молекулна маса (3мг) и концентрация на хиалуронова киселина (15мг/мл), продуктът възстановява структурата на дермата и стимулира способността и за производство на собствени колаген, еластин и хиалуронова киселина.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Техники на инжектиране.

Macdermol Hydro - tehniki na injektirane

Продуктът се инжектира с линейно-ретроградна и микроболус техника в дълбоката дерма при суха и дехидратирана кожа. Прилага се и микропапулна техника в горните слоеве на дермата за превенция срещу  стареенето на кожата, за дълбока хидратация и подмладяване.

КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ ПРЕЦЕДУРИТЕ

Основният курс с Macdermol Hydro  изисква 2-3 процедури на интервал от 2-3 седмици в зависимост от състоянието на кожата на пациента. Допълнителна процедура е необходимо да се извърши в рамките на 2 месеца след основния курс. Поддържащите процедури се провеждат на всеки 4-5 месеца.

КОМБИНИРАНЕ С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ

Препоръчително е Macdermol Hydro  да се комбинира с  дермални филъри/ преди или след поставянето им, тъй като той стимулира тяхното действие, повишава хидратацията на кожата и по този начин увеличава дълготрайността и ефекта  им.

Macdermol Hydro успешно допълва всички анти-ейджинг процедури, като ботулинов токсин, мезоконци, химичен пилинг или подмладяващи процедури с лазер.

назад

Странична навигация