Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

MD Codes на д-р Маурисио де Майо

кодове за инжектиране

MD Codes – висш пилотаж в инжектирането на хиалуронови филъри за постигане на естествени резултати

Представяне на MD Codes

Естетичната медицина за лице се развива постоянно с разработването на авангардни продукти и иновативни техники за използването им. Разполагайки с почти безкрайни възможности за лечение, изключително важно е да се избере най-подходящия начин на работа за постигане на оптимален резултат за пациента.

MD Codes са плод на 20-годишния клиничен опит на д-р Маурисио Де Майо – това са серия от практически стратегии за инжектиране на хиалуронови филъри, които позволяват на медицинските специалисти да оптимизират чертите на лицето на пациента по лесен и ефективен начин. MD Codes са строго определени точки за инжектиране на хиалуронова киселина, чрез които се постигат естествени и оптимални резултати, съобразени с индивидуалността на всеки пациент. Кодовете са създадени за работа единствено с разностранността на поколението дермални филъри с хиалуронова киселина от семейството на Juvederm VYCROSS.

Защо се използват MD Codes?

Хиалуронови филъри

Лицето може да бъде разделено на отделни анатомични части (напр. вежди, средна част на лицето, устни и т.н.). MD Codes са поредица от прецизни точки (или подчасти) във всяка част на лицето, в които се инжектира точно определено количество хиалуронова киселина, за да се получи лифтиране и естествено изглеждащ резултат. Те се основават на принципа, че частите на лицето трябва да бъдат възстановени или третирани по конструктивен начин.

Кои са основните MD Codes?

Хиалуронови филъри
Хиалуронови филъри
Хиалуронови филъри

8-точков лифтинг, 3-точкова корекция на чело (коригира формата на челото и подобрява вида на линиите), 2-точкова корекция на слепоочия (попълва зоната на следпоочията), 3-точкова корекция на вежди (повдигане и оформяне на вежди), 2-точкова корекция на глабела, 3-точкова корекция на периорбитална област (подобрява вида на статичните линии и загубата на обем в латералната периорбитална област), 3-точкова корекция на слъзната падина (подобрява инфраорбиталната област), 5-точкова корекция на средна част на лицето, 3-точкова корекция на назолабиалната област, 8-точкова корекция на устни (допринася за увеличаване обема на устните, подчертава контура на устните), 3-точкова корекция на марионетни линии, 6-точкова корекция на брадичка, 5-точкова корекция на линията на долната челюст

Семейството на VYCROSS

Загубата на обем е основен елемент от стареенето на лицето. Факторите, които допринасят за това са преразпределението на мазнините, промени в скелета и други изменения в състава на тъканите. Филърите с хиалуронова киселина са утвърдено средство за борба със загубата на обем, за оформяне на контура и за осигуряване поддържане и структуриране на лицето.

Продуктите от семейството на VYCROSS са насочени към нуждите на всички области на лицето само с три продукта: Juvederm VOLBELLA, Juvederm VOLIFT и Juvederm VOLUMA.

Възможността за разнообразно приложение на семейството на VYCROSS в комбинация с MD Codes бележи сериозен пробив в областта на естетичната медицина. Заедно те допълнително усъвършенстват процедурите и задават нови стандарти. Семейството на VYCROSS дават най-добрите съставки, гарантиращи качестени и безопасни терапии.


Дерматолозите от Skin Line Варна и София са сертифицирани от Allergan за прилагане на MD-Codes.

За повече информация и безплатна консултация:

Варна, бул. Княз Борис I 53, тел: 0888 614 914

София, бул. Александър Малинов 91, тел: 0886 614 714

назад

Странична навигация