Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

LPG Endermologie Lipomassage Lipo M6

В далечната 1986г е разработена уникална технология, която дава надежда на милиони жени, а също и мъже, че кожата на тялото може да запази еластичността и свежестта си задълго. Французинът Louis Paul Guitay създава метода Endermologie или Lipomassage, изобретява първият апарат Cellu M6 и основава компанията LPG, инициали, които увековечават името му.

Endermologie е признат от Американската Здравна Агенция за контрол на храните и лекарствата /USFDA/ като високотехнологичен, безопасен, неинвазивен /без хирургическа намеса/ медицински метод за лечение на целулит и цялостно оформяне на тялото.

LPG Lipo антицелулитни процедури

В основата на този революционен метод е манипулирането на кожата чрез система от контролирано задвижвани ролки, дълбок вакуум и аспирация с цел активиране на венозната и лимфна циркулацията, обмена на хранителни вещества, освобождаване на организма от токсини. В резултат на задвижване на естествения процес на изгаряне на излишни мазнини и притокът на кислород, кожната и съединителната тъкан се преструктурират и пасивно се тренира мускулатурата. Тялото се тонизира, контурира и стяга, видимо се намаляват обиколките, възстановява се еластичността и тонуса на кожата.

Предимствата на Endermologie / Lipomassage пред други терапевтични методи:

  • не инвазивност /нехирургичен, поради което не съществува риск от инфекция, няма белези и възстановяване/;
  • не болезнен метод /изключително релаксираща и анти-стрес терапия;
  • краткотраен /само 35мин. на процедура, но ефективен /една процедура се равнява на 10 ръчни масажа по сила на въздействие/;
  • доказано успешен /при Фиброзен целулит, Локални мазнини , оточни крака, отпусната кожа, лениви черва, венозна недостатъчност, след бременност, Anti-aging, белези, изгаряния, при спортни травми, мускулни и ставни болки/;
  • многофункционален /Оформя, Стяга, Изглажда, Дренира, Скулптурира, Релаксира /
антицелулитен масаж

Кинезитерапевтите в Клиника Skin Line имат богат опит с LPG апаратурата. През 2001г стартирахме с актуалния тогава Cellu M6 Р, а днес използваме новият апарат Lipo M6, създаден специално за оформяне на естетично и стройно тяло. Това е първата патентована в света технология за Lipomassagе.

Той разполага с гъвкава и ефективна работна глава, снабдена с 2 независимо задвижващи се една от друга ролки и възможност за контрол на нивото интензивност.

В зависимост от посоката и скоростта на въртене на ролките, кожата деликатно се изтегля под формата на многобройни кожни гънки с различна дебелина и големина. Управлението се осъществява чрез екран с графичен интерфейс.

Програми

Скулптуриране При целулит Фиброзен целулит
След бременност Локални мазнини Брич
Паласки Бирени кореми Схващания
Оформяне За оформяне на силуета Стягане
За отпусната кожа Аnti-age Дрениране
При оточни крака Бременност Венозна недостатъчност

Протоколът изисква да се провеждат по 2-3 терапии на седмица, минимум 15-20 процедури общо. След приключване на курса се препоръчва поддържане по 1 на седмица или на по-голям интервал. Нашият дългогодишен опит показва, че оптимални резултати се постигат чрез комбинирана терапия с Lipo M6 /LPG/ и апарата Venus Legacy. /Радиочестота, Електромагнитни полета и Вакуум/.

След безплатен консулт с наш специалист за всеки клиент се изготвя индивидуална програма.

Комбинирана терапия с LPG и Venus Legacy

Venus Legacy Тяло →МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО →ЦЕНИ →

назад

Странична навигация