Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Лазерно подмладяване с Fotona Nd:YAG (1064 nm)

Лазерно Подмладяване с Fotona Nd:YAG (1064 nm)

В основата на този метод е процесът на ремоделиране на колагена, който е „гръбнакът” или структурната поддръжка на кожата. С годините, колагеновите връзки отслабват, кожата се отпуска и се образуват бръчки.

лазерно подмладяване

Един от лазерите, с който работим в клиника Skin Line е Nd:Yag (1064 nm) на Fotona, създаден на базата на последните технологични постижения, който осъществява така нареченото Frac 3 третиране. За разлика от другите технологии, тук се прилага 3 – измерно и не-аблативно обработване на кожата, чрез селективно и внимателно загряване на колагеновите структури. Посредством компютърен скенер цялото лице внимателно се обработва на малки участъци, чрез лазерни импулси. По желание може да се третира и шията. Процедурата е с продължителност около 30 – 45 мин и е подходяща за всеки тип кожа.

Този метод видимо подобрява текстурата, тургора и стегнатия вид на кожата, като едновременно с това изсветлява пигментациите, вследствие на слънчево увреждане. Това е безопасна и не-инвазивна процедура, често наричана „лифтинг през обедната почивка”.

Как изглежда кожата след процедурата?

При повечето пациенти не се наблюдава видима промяна след процедурата.

Колко процедури са необходими?

Така както една тренировка не е достатъчна за да оформим и стегнем мускулите на тялото, така и за постигане на максимален резултат са необходими серия от няколко процедури – минимум 3-4, с интервал от 4-6 седмици. Поддържащи процедури са препоръчителни за да се удължи процеса на стимулиране образуването на колагена.

След колко време ще има видим резултат?

Целта на процедурата е да се стимулира производството на собствен колаген, така че резултатите не могат да се появят мигновено. Промените се регистрират постепенно и се забелязват след няколко седмици, дори месеци.

лифтинг ефект
подмладяване Skin Line

Разбира се, индивидуално се повлияват пациенти с различна възраст и здравословното състояние. В следствие на новообразуването на колагена може да се постигне до около 40% по-стегната кожа.

назад

Странична навигация