Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Лазерно подмладяване със Cynosure Nd:YAG (1064 nm)

Лазерно Подмладяване с Cynosure Nd:YAG (1064 nm)

Чрез метода на лазерно подмладяване се третират фини бръчки, разширени пори, дифузна червенина, постига се подобрение в структурата и вида на кожата, наблюдава се заличаване на белези. Процедурата е високотехнологичен, иновативен и неинвазивен метод за постигане на перфектен и свеж вид на кожата. В основата стои процесът на ремоделиране на колагена, който е „гръбнакът” или структурната поддръжка на кожата.

лазерно подмладяване София

Един от лазерите, с който работим в клиника Skin Line в София е Nd:Yag (1064 nm) на Cynosure, създаден на базата на последните технологични постижения. С помощта на лазера се генерира устойчиво нагряване на горните участъци на дермата, като така се стимулира синтезата на нов колаген, докато остатъчното количество топлина се поглъща от прицелния хромофор, който е хемоглобина, намиращ се в кръвта във фината съдова мрежа. Това от своя страна води до редуциране и на дифузната червенина по лицето и шията.

Какво третира Nd:Yag (1064 nm) на Cynosure?

  • Розацея/ Дифузна червенина
  • Намаляване на червенината на белези след акне
  • Редуциране на белези: включително хипертрофични и келоидни белези
  • Редуциране на фини линии и бръчки
  • Подобряване структурата на кожата
  • Редуциране размера на порите

Този метод видимо подобрява текстурата, тургора и стегнатия вид на кожата, като едновременно с това изсветлява пигментациите, вследствие на слънчево увреждане. Това е безопасна и неинвазивна процедура, често наричана „лифтинг през обедната почивка”.

Колко е продължителността на процедурата?

Процедурата е с различна продължителност в зависимост от обема на третираната зона и е средно между 15 – 30 минути и е подходяща за всеки тип кожа. С Nd:Yag (1064 nm) на Cynosure може да се третира, както цялото лице и шия, така и отделни участъци – бузи, чело, брадичка.

Какво е усещането по време на процедурата?

Релаксиращо, съпроводено от леко, приятно затопляне на повърхността на кожата и усещане за комфорт.

Как изглежда кожата след процедурата?

Може да се наблюдава леко зачервяване на кожата в рамките на 30-60 минути след процедурата. Незабавно след процедурата е възможно да се върне към ежедневен ритъм на работа като се нанася слънцезащитен крем, ако предстои излагане на пряка слънчева светлина.

Колко процедури са необходими?

Така както една тренировка не е достатъчна, за да оформим и стегнем мускулите на тялото, така и за постигане на максимален резултат са необходими серия от няколко процедури – между 4 и 6, с интервал от 4 седмици между тях. Поддържащите процедури са препоръчителни за да се удължи процеса на стимулиране образуването на колагена.

лифтинг ефект
подмладяване Skin Line

След колко време ще има видим резултат?

Целта на процедурата е да се стимулира производството на собствен колаген, така че резултатите не могат да се появят мигновено. Промените се регистрират постепенно и се забелязват след няколко седмици. При курс от 6 – 7 процедури Nd:Yag (1064 nm) на Cynosure възвръща младежкия блясък и излъчване поради заглаждане на неравната кожна текстура, причинена от стареене, слънчева увреда и белези. Кожата става по-гладка, тъй като разширените пори се свиват, а малките несъвършенства изчезват. Индивидуалните резултати варират, но като цяло ефектът от няколко последователни процедури може да бъде наистина драматичен.

Разбира се, индивидуално се повлияват пациенти с различна възраст и здравословното състояние. В следствие на новообразуването на колагена може да се постигне до около 40% по-стегната кожа.

Кои са противопоказанията за извършване на процедурата?

Херпес и други кожни инфекции в областта на третираната зона, злокачествени кожни образувания, бременност, епилепсия и др. неврологични заболявания.

По време на консултацията и преди процедурата ще се запознаете с информираното съгласие, което ще Ви даде допълнителна информация относно самата процедура и евентуалните рискове.

назад

Странична навигация