Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Лазерна система Dualis на Fotona

Трайно Обезкосмяване Fotona

Лазерен център Skin Line работи с апаратура на Fotona, световен лидер, с над 50-годишни традиции в проектирането, развитието и производството на лазерните технологии.

Специалистите в клиниката използват професионалната, многофункционална лазерна система Dualis, която включва терапевтични лазери в близкия и средния невидим инфрачервен обхват, както и насочващ лъч във видимия спектър: Дългоимпулсен Nd:YAG (infrared, 1064 nm) и Er:YAG (infrared, 2940 nm). Насочващият лазер е полупроводников диоден лазер, с дължина на вълната (650 nm).

Ефективна и безопасна лазерна скенерна епилация

Лазерна епилация

За лазерна епилация се използва Nd:YAG (infrared, 1064nm) на Fotona, който е снабден със скенер – MedArt Scanner Model 923, модернa технология, която дава възможност да се регулират параметрите на обработвания участък и размера и мощността на лазерния спот. Променливият правоъгълен импулс позволява отличен контрол над лазерната енергия и дължината на лазерния импулс. Системата автоматично компенсира енергията на терапевтичния лъч и я приспособява към избрания размер на спота. По този начин се постига съответствие между енергията на терапевтичния лъч и зададената стойност на параметъра Energy. Това гарантира изключителна прецизност, бързина и отличен контрол на процедурата.

Cryo 6 Cooling System

Самостоятелната охладителна система Cryo 6 на Zimmer MedizinSystems, с възможности за охлаждане до – 30°C е специално създадена за осигуряване на максимален комфорт, липса на болка и парене по време на естетични лазерни процедури.

Er:YAG (infrared 2940 nm) е лазер, който излъчва светлина с дължина на вълната в инфрачервената зона на спектъра.

Благодарение на уникалната VSP Technology: Precision, Safety and Power, Fotona създаде нови стандарти по отношение на безопасността и прецизността на лазерните технология.

Ефективна и безопасна лазерна епилация

Други процедури с лазерна система Dualis

  • лечение на съдови лезии, белези от акне, стрии и пигментации;
  • лазерен фракселен пилинг с Er:YAG (infrared, 2940 nm) /нова фракционирана Microspot технология/ – най-успешният метод за изглаждане на бръчки, стягане на лицевия контур, подобряване тургора и еластичността на кожата
  • лазерно подмладяване с Nd:YAG (infrared, 1064 nm)
  • дермато-хирургия – отстраняване на кожни образувания

Специалистите в медицински център Skin Line са обучени и сертифицирани от фирмата-производител.

Всички лазерни системи Fotona се произвеждат под най-стриктен качествен контрол и са оторизирани да носят знак СЕ.

назад

Странична навигация

Странична навигация