Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Козметични програми

Лифтинг програми

Радиочестотен лифтинг с Venus Legacy

Неоперативен радиочестотен лифтинг с Venus Legacy™, който доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), и в същото време безопасна и щадяща кожата.

прочети още

Безиглена мезотерапия и криотерапия

Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Базира се на електропорация и електроосмоза. Стъпките представляват отваряне на протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигуряване безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и последващото им затваряне.

 

прочети още

Триполярна радиочестота и криотерапия

Триполярната радиочестота прониква дълбоко в кожата, затопля тъканите, стимулира фибробластите, а отделеният от тях колаген, узрява, образува нова здрава мрежа и така създава условия за изпъване на фините бръчки.

прочети още

Биолифтинг - терапия за околоочен контур

Околоочният контур е най-деликатната зона от лицето. Кожата около очите е много тънка, фина, произвежда най-малко влага и затова изисква специални грижи, внимание и постоянство.

прочети още

Козметични програми

Козметични Терапии Варна

Вижте нашите козметични програми за лице и допълнителни услуги в град Варна

прочети още

Козметични Терапии София

Вижте нашите козметични програми за лице и допълнителни услуги в град София

прочети още

Диамантено полиране и кислородна инфузия

Кислородната терапия е уникална процедура с моментален ефект, подходяща за всеки сезон, всяка възраст и всеки тип кожа. Диамантеното полиране е безболезнена и приятна процедура, при която едновременно се отнемат и “изсмукват” чрез вакуум мъртвите клетки в роговия слой на кожата, намаляват се бръчиците около очите и устата, редуцират се пигментните петна. Последващата кислородна инфузия /впръскване под налягане на чист кислород/ активира клетъчното дишане, обновява и регенерира кожата.

прочети още

Ултразвукова терапия

Терапията с ултразвукови вълни е универсална и подходяща за всеки тип кожа – мазна, акнеична, суха, дехидратирана, отпусната, застаряваща. Тя е деликатното решение дори при лечение на розацея, свръхчувствителност и куперозност.

прочети още

RHA Lips - хиалуронов серум за устни

RHA Lips е най-новият продукт на козметичната линия TEOXANE, специално разработен за устни.

прочети още

Подаръчен ваучер

прочети още

THALGO

THALGO - активна морска козметика

THALGO е ексклузивна френска линия, безспорен експерт в Морската козметология с повече от 50 години опит в грижата за кожата. THALGO изследва богатствата на Океана за да извлече активни съставки с несравними свойства за регенерация, хидратация, подхранване и стимулиране на кожата.

прочети още

THALGO - класически терапии

Ритуал на чистотата – почистващи терапии …за нормална и смесен тип кожа… за мазна и смесен тип кожа… за суха и чувствителна кожа

 

 

прочети още

THALGO - специални терапии

Терапия Хидратиращ ритуал Извор на хидратация…. Терапия Успокояващ ритуал за чувствителна кожа…. Терапия Почистващ ритуал за мазна кожа…

прочети още

THALGO Силиций - програма за супер лифтинг

THALGO създадоха козметична терапия СИЛИЦИЙ за постигане на незабавен регенериращ ефект!

прочети още

THALGO Подаръчни комплекти

прочети още

Странична навигация