Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Хиалуронови филъри JUVÉDERM™ Ultra на Allergan

JUVÉDERM™ Ultra на Allergan

JUVÉDERM™ Ultra са хиалуронови продукти с подобрена кохезивна  3D MATRIX структура и богата гама с различна плътност, за постигане на естествен и дълготраен резултат, съобразен с индивидуалните  потребности на пациента. Новата патентована формула на JUVÉDERM™ Ultra  съдържа разтвор на лидокаин за безболезнено, плавно и контролирано инжектиране. Продуктите от серията са с най-висока концентрация на хиалуронова киселина и са одобрени от Американската Агенция за контрол на храните и медикаментите/FDA/.

хиалуронови филъри Juvederm

Хиалуроновият  гел   JUVÉDERM™ Ultra  е  с гладка структура и висока пластичност,  лек и удобен за инжектиране, разпределяне и моделиране.

Предимство на хиалуроновите продукти  JUVÉDERM™ Ultra са естествено изглеждащите резултати.

Продуктова гама:

JUVÉDERM™ Ultra Smile /0,55ml/

специално създаден за корекция на устни. Уникален продукт за естествено и деликатно уплътняване и елегантен контур както и за третиране на вертикалните устни линии и депресии в устния ъгъл.

Подходящ за поддържане на постигнатия резултат/допълване и докорекция.

JUVÉDERM™ Ultra   2 /0,55ml/

продукт за корекция на повърхностни и фини линии, особено на тези около ъглите на очите, устата  или в близост до повърхността на кожата.

JUVÉDERM™ Ultra   3 /1ml/

универсален продукт за изглаждане на средни и дълбоки бръчки, като тези между носа и ъгъла на устата и около устните, изключително подходящ за придаване на обем и оформяне на устни.

JUVÉDERM™ Ultra   4 /1ml/

продукт за по-голям обемен ефект, за най-забележимите гънки и линии, за подобряване и контура на лицето.

JUVÉDERM™ Hydrate™ /1ml/

Juvederm Hydrate е разтвор, предназначен за подобряване на кожната хидратация и еластичност посредством многократно инжектиране в зоната на дермоепидермалното съединение и повърхностната дерма.

Хиалуронови филъри 

Вашият лекар ще избере най-подходящият от продуктите на JUVÉDERM™ Ultra за Вашите нужди.

Въпроси и отговори

1. Какво точно е хиалуроновата киселина?

Хиалуроновата киселина е естествено вещество, съдържащо се в тялото, което подпомага хидратирането и допринася за обема на Вашата кожа. Естествената хиалуронова киселина се разлага от тялото за един или два дни. Хиалуроновата киселина се използва за естетични терапии и за инжектиране в стави, болки от артрит, за да се улесни движението както и при очна хирургия.

2. Колко време продължава процедурата?

Процеса по инжектиране отнема 15-20 минути. Необходимо е да предвидите кратко време за консултация преди самата процедура.

3. Болезнена ли е процедурата?

Гладката консистенция на геловете Juvederm Ultra позволява лесното им и плавно инжектиране. Те съдържат и 0,3% лидокаин за намаляване на болката при инжектиране и за по-голям комфорт.

4. Ще забележа ли веднага разликата?

Да, естетичните резултати са незабавни. Резултатите са забележими веднага след срещата Ви с доктора като окончателният резултат се развива до 2 седмици след процедурата.

5. Необходимо ли е да вземам отпуска?

Абсолютно не! Можете да извършвате процедурата през обедната си почивка и веднага след това да продължите работния си ден.

6. Има ли някакви странични ефекти?

Веднага след инжектирането можете да почувствате леко зачервяване, подуване или усещане като при натъртване в областта на инжектирането. Лекарят може да Ви посъветва как да се справите с това. Уверяваме Ви, че тези странични ефекти не продължават дълго и лесно могат да бъдат прикрити с грима, който ежедневно използвате.

7. Колко дълго продължава ефекта на хиалуроновите филъри?

Това е свързано с много фактори като:

  • възраст
  • област на инжектиране
  • инжектираното количество Juvederm Ultra
  • качеството на кожата
  • начин на живот
  • здравословно състояние

8. Има ли нещо, което трябва да зная преди да предприема терапията?

Съветваме Ви да избягвате приемането на аспирин или други нестероидни противовъзпалителни медикаменти преди инжектирането на хиалуронов филър Juvederm Ultra. Това ще намали риска от чувството за натъртване и кървенето в точката на инжектиране.

9. Кога ще е необходимо повторно инжектиране на хиалуронов филър Juvederm Ultra?

Много пациенти желаят освежаващи, както и повторни терапии, за да поддържат резултата, който са постигнали. Попитайте лекаря си за съвет – ще получите и паспорт на хиалуронови филъри Juvederm Ultra с датата на процедурата Ви.

10. Чувала съм за дермалните пълнители – какво прави Juvederm Ultra по-специален от другите?

Гамата хиалуронови филъри Juvederm Ultra се състои от гел с гладка консистенция, която лесно преминава в кожата и осигурява гладък, естествен вид и усещане на кожата. На това се дължат и естествено изглеждащите резултати след процедура. Повечето други дермални пълнители на базата на хиалуроновата киселина са с грапава и зърнеста консистенция.

назад

Странична навигация