Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Geneo+ – Супертерапия 3 в 1

Козметичната платформа GeneoО+® на Pollogen, Lumenis e иновативна патентована и клинично доказана технология. GeneoО+® предефинира понятието козметична процедура, като съчетава последователно няколко основни терапии. Комбинираното въздействие на различните методи постига несравними резултати за цялостно дълбоко хидратиране, подмладяване и освежаване на кожата. Нещо повече GeneoО+® осигурява насищане на клетките с кислород по естествен път.

Апаратът  GeneO+® е платформа, която се състои от 3 технологии. Всяка от тях има както самостоятелно, така и взаимно подпомагащо се действие.

1. OxyGeneo®3 в 1 процедура, която включва ЕКСФОЛИАЦИЯ, като в същото време насища клетките с кислород /ОКСИГЕНАЦИЯ/ и подготвя кожата за дълбоко проникване на активни продукти, осъществявайки частична ИНФУЗИЯ

Skin Line

2. Ултразвук – осъществява абсорбацията на активни продукти /ИНФУЗИЯ/ като увеличава клетъчния метаболизъм и кръвната циркулация, увеличава задържането на влага, стяга порите и дренира оточността в околоочната зона.
Skin Line
3. Мултиполярна радиочестота RF – най-безопасната радиочестота за дълбоко тъканно загряване и стимулиране образуването на нов колаген. Стяга и лифтира кожата, намалява бръчките, предефинира контура на лицето.
Skin Line

1.Технологията на OxyGeneo®?

 • OxyGeneo® технологията използва уникалната таблетка на Pollogen, Capsugen, която съдържа Сода бикарбонат и Лимонова киселина. Ексклузивният гел на Pollogen съдържа естествени активни продукти.
 • Ефектът на OxyGeneo® се създава върху повърхността на кожата, когато Capsugen влезе в контакт с богатия на подхранващи вещества гел.
 • Вследствие на взаимодействието между двата продукта Capsugen придобива абразивен вид и ексфолира кожата.
 • Химичната реакция генерира СО2.
 • Тази богата на СО2 среда предизвиква физиологична реакция, наречена ефектът на Бор /BOHR /-газова обмяна на тъканите, а именно увеличено насищане на тъканите с кислород, както и повишаване на кръвната циркулация, наличието на обогатена с О2 кръв в зоната, клетъчния метаболизъм в зоната

Процедурата OxyGeneo®

OxyGeneo® работи с  две формули гел – Neo Revive и Neo Bright, продукти с различен състав, уникално създадени за решаване на различни естетични проблеми

Neo Revive формула – подмладяваща грижа

Анти-ейдж гел

NeoRevive стяга и лифтира, съживява и изглажда кожата, просветлява сивия тен  и намалява появата на фини линии и бръчки..

Активни съставки:

Хиалуронова киселина - увеличава хидратацията и предотвратява загубата на влага. Благодарение на свойството й да се свързва с водата, хиалуроновата киселина придава обем, плътност и еластичност на кожата, като по този начин изглажда бръчките.

Ретинол –производно на витамин А, вещество, клинично доказано за увеличаване производството на колаген и нови клетки на кожата. Известно е като едно от най-добрите Anti-aging средства.

Пептиди - стимулират синтеза на колаген, стягат и подмладяват кожата

Пептидите са малки протеинови фрагменти, които увеличават способността на кожата да задържа течности. В комбинация с хиалуроновата киселина се създава синергичен ефект на възстановяване и обновяване на кожата.

NeoBright формула – изсветляваща грижа

Избелваща терапия

Просветлява тена на кожата, омекотява пигментациите и изравнява тена, въздейства върху увредената от слънцето кожа

Активни съставки:

Азелаинова киселина - химичен агент за третиране на акне, хиперпигментации, неравен тен  и намаляване активността на клетките, които произвеждат пигменти

Коджикова киселина - естествен продукт, извлечен от гъби, който  потиска производството на меланин. Когато се комбинира с азелаинова киселина, има синергичен ефект на изсветляване и избелване

Ретинол –производно на витамин А, вещество, клинично доказано за увеличаване  производството на колаген и нови клетки на кожата. Известно е като едно от най-добрите Anti-aging средства.

Процедурите с OxyGeneo® включват 2 стъпки:

Стъпка 1 – Комбинирано действие на Capsugen tm  и Neo Revive/ Neo Bright, което осъществява:

- Механична Ексфолиация

Ексфолиация на  повърхностния  слой на кожата, като  посредством вибрационен масаж се премахват  мъртвите клетки. Стимулира се обновяването на епидермиса, минимизират се  пигментацииите, подобрява се микроциркулацията и лимфния дренаж, кожата се регенерира.

- Деликатен Химичен Пилинг

Комбинация от различни киселини изглажда и подновява кожата и я подготвя  да приеме активни хранителни вещества

-Инфузия

Capsugen® почиства кожата, подготвя я за инфузия на активни съставки: NeoRevive ™ за подмладяване и анти-стареене или NeoBright ™ за изсветляване и подобряване текстурата кожата

-Оксигенация на кожата/ обогатяване с кислород/

Ефектът на OxyGeneO® генерира CO2 мехурчета, които се освобождават върху повърхността на кожата и създават физиологичнареакция, като изпращат богата на кислород кръв в обработваната зона. Този процес увеличава капилярния поток и метаболизма на кожата. Оксигенацията на клетките води  до оптимална абсорбция на активните съставки.

Стъпка 2 – Neo Massage

След почистване на лицето посредством вибрационен масаж се прилага богатия на хранителни вещества гел Neo Revive или Neo Bright

2. Ултразвукова технология

Прилагането на ултразвуков масаж върху обработваната зона:

 • увеличава значително проникването и усвояването на активните вещества,
 • нежно затопля тъканите и подобрява клетъчния метаболизъм и кръвната циркулация
 • подобрява задържането на влага в кожата-стяга порите-дренира оточността в околоочната зона-подобрява тена

Neo Massage може да се извърши с апликатора на GeneoО+® за ултразвуково третиране.

3. RF /Мултиполярна Радиочестота

Като част от протокола на терапията с GeneoО+® може да се включи предварително обработване на зоната с  RF  апликатор. Радиочестотата е популярен метод, който се използва в медицинска апаратура повече от 75години. В днешно време той е златен стандарт в областта на естетичната медицина. Мултиполярната радиочестота загрява тъканите в дълбочина и в същото време предпазва повърхността на кожата. В естетичната медицина този метод се използва за стягане и лифтинг на кожата, оформяне на контура и намаляване на бръчките. Когато се прилага продължително, радиочестотата стимулира производството на нов колаген в тъканите.Терапията с GeneoО+® може да стартира с радиочестотно третиране при пациенти с по-зряла кожа, която има нужда от стягане, изглаждане и лифтинг, след което  да се извърши процедурата с OxyGeneo®.


Видими резултати още след първата процедура:

 • Ревитализира, просветлява и освежава повяхналата кожа и сивия тен
 • Стяга разширените пори
 • Хидратира и подобрява задържането на влагата в кожата
 • Изсветлява пигментациите и предотвратява новата им появата -
 • Омекотява бръчките и  забавя образуването на нови
 • Стяга и изглажда кожата
 • Дренира отокав зоната около очите
 • Активира производството на нови клетки

Процедурата е безопаснa, безболезненa и нежнa и може да се използва при всички типове кожа, дори и чувствителни.


Провеждане на терапиите с GeneoО+®

Активна терапия – 4-6 процедури, по 1 седмично;

Подържаща  терапия -  1 на месец


ЦЕНИ →

назад

Странична навигация