Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Диодна лазерна система Olive

Най-бързата диодна лазерна епилация

Лазерна епилация

Лазерната епилация е една от най-популярните и търсените процедури и броят на клиентите расте постоянно. Оценявайки динамичността на живота и повишените изисквания на клиентите, в началото на 2015г. клиника Skin Line инвестира в най-ново поколение Диодна Лазерна Система Olive (810nm) на AMT Engineering – производител под шапката на Samsung, която се отличава с изключителни показатели по отношение на ефективност, комфорт и ненадмината БЪРЗИНА.

Режимът на работа на диодната лазерна система позволява скорост с честота от 15Hz или 15 импулса повторение в секунда. Тези параметри определят практически точно тази лазерна система като НАЙ-БЪРЗАТА В СВЕТА, без да се намалява ефективността на процедурата. В допълнение с диодния лазер функционира вградена мощна охладителна система, която чрез сапфир на повърхността на апликатора допринася за максимален комфорт и безболезненост. Лазерната Диодна система използва накрайник с достатъчно голяма площ на импулсното петно от 12х10 mm, която се придвижва бързо по повърхността на кожата и осигурява равномерно разпределение на енергията. Диодната лазерна система внимателно и безопасно нагрява дермата като прониква достатъчно дълбоко в нея и атакува фоликула на косъма, ограничава способностите му за нов растеж, като същевременно не уврежда околната тъкан.

С изключителната си бързина, лазерна система Olive е особено подходяща за третиране на нежеланото окосмяване на големите зони от тялото (гърди, гръб, крака, ръце), т.като процедурата отнема минути.

Задължително условие при процедура лазерна епилация с Диодна лазерна система Olive е дължината на космите да бъде около 2-3 мм (т.е. да бъдат подрязани 1-2 дни преди процедурата).

Лазерна система Olive използва меланина като проводник на енергията, за да достигне до космените фоликули и да ги унищожи.

Технологията позволява да се работи дори през лятото върху кожа с тен.

Излагането на слънце веднага след процедура лазерна епилация е противопоказно.

Задължително е използването на фотозащитен крем с максимален фактор на защита (SPF 50+) след процедурата.

Ефективна и безопасна лазерна епилация

Основни характеристики

  • мощен 810nm диоден лазер
  • силна охладителна система
  • бързи, удобни и безопасни процедури
  • висока степен на усвояване на тъканта на меланин
  • изключителен ефект за стягане на кожата
  • до 15Hz режим на повторение

Други процедури с диодна лазерна система Olive

  • лазерна епилация
  • стягане на кожата
  • лечение на акне
  • третиране на капиляри

Всички лазерни системи Olive се произвеждат под най-стриктен качествен контрол и са оторизирани да носят знак СЕ.

назад

Странична навигация

Странична навигация