Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Още за Cynosure и лазерната епилация

Cynosure е марката лазерни системи, на която са се доверили най-големите и доказани лазерни и естетични центрове в света.

Някой от най-известните са:

Какъв резултат може да очаквате след 1 процедура?

Лазерното излъчване унищожава космeния фоликул само когато той е във фаза на растеж. Ето защо, за да се постигне крайния резултат от лазерната епилация, е необходимо извършването на няколко процедури, за да бъдат обработени всички косми докато са в тази фаза.

Зона

% окосмяване във фаза на растеж

Скалп

85%

Бузи

50-70%

Брада

70%

Горна устна

65%

Подмишници

30%

Пубис

30%

Ръце

20%

Крака

20%

Гърди

30%

В таблицата може да Видите процентът на окосмяването във фаза на растеж за всяка зона към даден момент или до колко % намаляване на окосмяването можете да очаквате от 1 процедура в дадената зона.

Резултатите са най-видими след първите процедури, когато окосмяването е най-тъмно, гъсто и твърдо. Тук почти всички лазерни системи показват добри резултати. След това обаче, повече стават неефективни и единственото, което постигат, е временно забавяне на растежа му.

Както е видимо в посочената таблица, добрите резултати в зоните на краката и ръцете са най-трудно постижими поради ниския процент на космите във фаза анаген (активна фаза на растеж). Това са и зоните, които най-често се обработват с епилатор или кола маска, в следствие на което окосмяването в тези зони става все по-фино и слабо пигментирано. Такъв вид окосмяване се повлиява много трудно и незадоволително от повечето лазери на пазара и изисква доставяне на висока енергия за кратко време (малка дължина на импулса).

Лазерна епилация

Cynosure е една от малкото лазерни системи, която работи едновременно с две флаш лампи. В комбинация с два пъти по-голямата мощност на тази лазерна система (изискваща захранване от 32А) и възможността да произведе огромно количество енергия за изключително кратко време (макс. 5ms), тази лазерна система е способна да поялияе успешно дори най-тънките и непигментиране косми.

За кого е подходящa лазерна епилация със Cynosure?

За всеки! Започвайки процедури лазерна епилация, Cynosure ще Ви спести не само време, но и финансови средства, поради по-малкото на брой процедури, които ще направите в пълния курс лазерна епилация.

Нещо повече, крайният резултат, измерван в процент намаляване на окосмяването е несравним спрямо други лазерни системи.

В тази връзка точно тази лазерна система се предпочита от пациенти, които вече са провели курс лазерна епилация с други лазерни системи, достигнали са максималния за тях резултат или съответно незадоволителен такъв.

ОБРАТНО КЪМ CYNOSURE →ЦЕНИ →ПРОМОЦИИ →СНИМКИ ПРЕДИ СЛЕД →ЗОНИ ЛИЦЕ →ЗОНИ ТЯЛО →НАЙ-ЧЕСТИ ВЪПРОСИ →СТАТИЯ Д-Р ТОМОВА →

назад

Странична навигация

Странична навигация