Skin Line

ВАРНА
0888 614 914

СОФИЯ
0886 614 714

Безиглена мезотерапия и криотерапия

Безиглена мезотерапия

Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Базира се на електропорация и електроосмоза. Стъпките представляват отваряне на протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигуряване безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и последващото им затваряне. Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната субстанция. Електропорацията представлява значително увеличаване на електропроводимостта на клетъчната мембрана, което е предизвикано от външна апликация на електрически импулси с определени параметри. Електроосмозата е процес на движение на поляризирана течност през клетъчната мембрана, който влияе върху молекулите на активната субстанция, като ги предвижва през клетъчната мембрана, използвайки електрически заряд.

Комбинацията от висока ефективност, безболезненост, широк спектър от приложенията и дълга продължителност на действие, правят тази технология един от най-модерните методи в козметологията днес.

Безиглената мезотерапия:

  • Подмладява кожата
  • Повлиява малки белези и стрии
  • Заличава фините бръчици
  • Съхраняване полезните съставки и влагата в кожата
  • Премахва торбичките и тъмните кръгове около очите
  • Моделира и контурира лицето и третира двойната брадичка

Безиглена мезотерапия – продълж. 45-60 мин

1. Демакиаж

2. Тонизиране

3. Ензимен пилинг

4. Активна грижа Лифтинг комплекс/Хиалуронов комплекс (според типа кожа) - хидратира, стимулира и изглажда кожата, възстановява хидробаланса, повишава еластичността и блясъка на кожата

5. Масаж

6. Безиглена мезотерапиялице и околоочен контур

7. Oxy маска с лифтинг ефект/Хиалуронова маскауспокоява, хидратира, стяга кожата, повишава еластичността и изглажда кожната повърхност

8. КриотерапияКратко локално изстудяване с температурата на охлаждане до 2 градуса. Криомасажът, като финален щрих затваря малките кръвоносни съдове, намалява кръвоотока, порите на кожата се свиват, тя става еластична и гъвкава. Криотерапията неколкократно усилва ефекта от приложението на цялостната терапия и способства активните вещества след мезотерапия да се запазват дългосрочно.

9. Финален продукт

назад

Странична навигация